7AM

Buitenhof 47, 2513AH, Den Haag

Informazioni sulla location

7AM is een modern meeting- & conference center gelegen aan het Buitenhof in Den Haag met tien multifunctionele en compleet uitgeruste ruimtes, geschikt voor o.a. vergaderingen, trainingen, workshops, congressen en borrels. Te reserveren in een opstelling naar uw wens. Al onze zalen hebben daglicht (tevens mogelijkheid om te verduisteren) en zijn standaard voorzien van airconditioning, Full HD Led scherm of beamer met scherm en audio, flip-over, internetaansluiting (DSL en WiFi) en mineraalwater.

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij 7AM, wij vinden het belangrijk dat onze gasten van alle gemakken en luxe worden voorzien. Zo bieden wij onze gasten naast ons compleet uitgeruste zalen diverse “Foodmoments” aan, versbereid door onze chef-kok, bent u verzekerd van goede koffie en luxe thee (inclusief versgebakken zoetigheden), hebben wij voor ‘pauze- en ontspanningsmomenten’ een eigen bibliotheek en gameroom ingericht en denken wij graag met onze gasten mee bij aanvullende wensen.

Ore di apertura

Lunedì 07:00 - 20:00
Martedì 07:00 - 20:00
Mercoledì 07:00 - 20:00
Giovedì 07:00 - 20:00
Venerdì 07:00 - 20:00
Sabato chiuso
Domenica chiuso

Attrezzature

Stampante
Cena
Stampante
Cena
Accesso per sedie a rotelle
Microfono
Ascensore
Bagno per disabili
Meeting Space
Near City Centre
Near public transportation
Scanner
Reception
Internet
Ospitante
Drink e snack
Impianto audio
Bagni
Parcheggio a pagamento
Conference centre
Near the Freeway

Recensioni

Sii il primo a scrivere una recensione su questa location

Scrivi una recensione

Motivi per prenotare da 7AM:

  • Ricevimento di benvenuto
  • Cancellazione con 24 ore di anticipo
  • Miglior prezzo garantito
Prenota uno spazio

Informazioni aggiuntive sulla location

Cosa dovrai fare all'arrivo?

De ingang van 7AM zit op het Buitenhof, nummer 47. Dit is tussen Umami en Vapiano in. Door aan te bellen bij 7AM zal de deur open worden gedaan en kunt u op het scherm in de lobby zien op welke etage u moet zijn.

Parcheggio

Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving, zoals de Plein garage, garage Noordeinde, garage Stadhuis, garage Grote Markt, Torengarage of de City Parking.