7AM

Buitenhof 47, 2513AH, Den Haag

A propos de cette salle

7AM is een modern meeting- & conference center gelegen aan het Buitenhof in Den Haag met tien multifunctionele en compleet uitgeruste ruimtes, geschikt voor o.a. vergaderingen, trainingen, workshops, congressen en borrels. Te reserveren in een opstelling naar uw wens. Al onze zalen hebben daglicht (tevens mogelijkheid om te verduisteren) en zijn standaard voorzien van airconditioning, Full HD Led scherm of beamer met scherm en audio, flip-over, internetaansluiting (DSL en WiFi) en mineraalwater.

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij 7AM, wij vinden het belangrijk dat onze gasten van alle gemakken en luxe worden voorzien. Zo bieden wij onze gasten naast ons compleet uitgeruste zalen diverse “Foodmoments” aan, versbereid door onze chef-kok, bent u verzekerd van goede koffie en luxe thee (inclusief versgebakken zoetigheden), hebben wij voor ‘pauze- en ontspanningsmomenten’ een eigen bibliotheek en gameroom ingericht en denken wij graag met onze gasten mee bij aanvullende wensen.

Horaires

Lundi 07:00 - 20:00
Mardi 07:00 - 20:00
Mercredi 07:00 - 20:00
Jeudi 07:00 - 20:00
Vendredi 07:00 - 20:00
Samedi Fermé
Dimanche Fermé

Equipements

Imprimante
Déjeuner
Photocopieuse
Dîner
Accès handicapés
Microphone
Ascenseur
WC
Meeting Space
Near City Centre
Near public transportation
Scanner
Réception
Internet
Service d'accueil
Service restauration
Système son
Espace de détente
Parking payant
Conference centre
Near the Freeway

Evaluations

Cet espace n'a pas encore était évalué.

Evaluer

Les raisons de réserver à 7AM:

  • Service d'accueil de qualité
  • Délai d'annulation de 24 heures
  • Meilleurs prix garantis
Réserver

Information supplémentaire concernant l'espace :

Que devriez-vous faire à votre arrivée ?

De ingang van 7AM zit op het Buitenhof, nummer 47. Dit is tussen Umami en Vapiano in. Door aan te bellen bij 7AM zal de deur open worden gedaan en kunt u op het scherm in de lobby zien op welke etage u moet zijn.

Parking

Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving, zoals de Plein garage, garage Noordeinde, garage Stadhuis, garage Grote Markt, Torengarage of de City Parking.