Goedkoopste en grootste aanbod

Bij Deskbookers ben je gegarandeerd van het goedkoopste en bovendien ook het grootste aanbod van werk- en vergaderruimtes in Nederland.

Eenvoudig ruimtes zoeken en vergelijken

Specificeer je behoeftes in de zoekmachine en zoek eenvoudig jouw ideale werk- of vergaderruimte.

Behulpzame klantenservice

Heb je hulp nodig of wil je graag advies voor de beste ruimtes? Neem dan gerust contact met ons op want we helpen je graag op weg.

Actuele Beschikbaarheid

In de online bookingtool vind je de actuele beschikbaarheid van de locaties. Je kunt online boeken per half uur en betaald naar gebruik!

Kosteloos wijzigen en annuleren

Komt er onverwachts toch iets tussen? Je kunt je boeking altijd kosteloos wijzigen en annuleren tot 24uur van te voren.

Geen membership of verplichtingen

Iedereen kan boeken bij Deskbookers zonder verplichtingen of onverwachtse kosten.
IMG_7516.jpg

Sven

Bij Deskbookers bekijk en vergelijk je eenvoudig de beste en goedkoopste ruimtes in Nederland. Als je er even niet uitkomt staat de klantenservice voor je klaar. Zodra je de boeking hebt gemaakt kun je automatisch bericht uitsturen naar de betreffende deelnemers over de locatie en tijd. Bovendien kom je nooit voor onverwachtse kosten te staan. Mocht er toch iets tussen komen dan kun je kosteloos je boeking wijzigen of annuleren tot 24uur van te voren. Kortom: Top service!

Eenvoudig je spreekruimte reserveren

Er is een groeiende behoefte aan het huren van externe spreekruimtes. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat je met een klant wil afspreken op een locatie die voor beiden goed te bereiken is. Wij hebben het landelijke aanbod van spreekruimtes op een rijtje gezet, en maken het reserveren van een spreekruimte een fluitje van een cent.


Spreekruimte reserveren via Deskbookers

Deskbookers biedt het grootste landelijke netwerk van spreekruimtes in Nederland aan. Wij bieden toegang tot honderden locaties in Nederland waar je spreekruimtes kunt reserveren, en er komen wekelijks nieuwe locaties bij. Je kunt al deze ruimtes reserveren per half uur en betaald daardoor alleen voor de tijd dat je de ruimte ook daadwerkelijk gebruikt. Ideaal!

Boek o.a. een spreekruimte in onderstaande steden:


Bekijk alle ruimtes