ADD Business Point Goes

Stationsplein 11, Goes ·
1 reseñas

Sobre el sitio

Het ADD Business Point Goes vindt u in het hart van Goes. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding met de autosnelweg (A58). Ook met het openbaar vervoer is deze locatie zeer snel te bereiken. Het Business Point is gevestigd boven het centraal station Goes en naast een busstation waar de voornaamste lijnen, om Zeeland te bereiken, samenkomen. Er is voldoende parkeergelegenheid, ook voor bezoekers.

Horario de apertura

Lunes 08:30 - 21:00
Martes 08:30 - 21:00
Miércoles 08:30 - 21:00
Jueves 08:30 - 21:00
Viernes 08:30 - 21:00
Sábado cerrado
Domingo cerrado

Servicios

Internet por cable
Parking de pago
Near City Centre
Near public transportation
Aseos
Business Centre
Near the Freeway

Reseñas

5,0/10
Basado en una reseña
Las reseñas siempre se escriben tras el uso del espacio.
Hospitalidad
2,0
Accesibilidad
8,0
Aparcamiento
8,0
Espacio de trabajo
6,0
Valoración general
5,0
Café / Té
5,0

Cliente de Deskbookers
Vergaderruimte tot 4 personen
Enero 2017

Was helemaal niemand vandaag. Je moet het zelf maar een beetje uitzoeken daar. Het ligt gunstig, dat is het grote voordeel

Escribir reseña

Razones para reservar en ADD Business Point Goes:

  • Recepción de bienvenida
  • Cancela hasta 24 horas antes
  • Precio mínimo garantizado
Alquilar un espacio

Información adicional del espacio

¿Qué debes hacer cuando llegues?

De flexruimtes bevinden zich op de 2e verdieping. U bereikt deze verdieping door via de ingang aan zijde van de parkeerplaatsen het stationsgebouw binnen te gaan waarna u direct doorloopt de ontvangstruimte in. Via de trap (er is geen lift) loopt u naar de 2e verdieping. Het laatste kantoor aan uw linkerhand is de gereserveerde flexruimte.
Niet altijd is de receptie bemand. U kunt direct doorlopen naar de door u gereserveerde ruimte. Uw bezoek kan plaatsnemen op de rode bank.

Parking

Aan de voorzijde van het station kunt u betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Stadspoort, 5 minuten lopen. Goedkoop parkeren met een dagkaart kan op het Hollandiaplein, € 5,10, ook 5 minuten lopen. Gratis parkeren kan op het Stationspark, dit is aan de achterkant van het station. Afhankelijk van de drukt kan dit 10 tot 15 minuten lopen zijn.