7AM

Buitenhof 47, 2513AH, Den Haag

Sobre el sitio

7AM is een modern meeting- & conference center gelegen aan het Buitenhof in Den Haag met tien multifunctionele en compleet uitgeruste ruimtes, geschikt voor o.a. vergaderingen, trainingen, workshops, congressen en borrels. Te reserveren in een opstelling naar uw wens. Al onze zalen hebben daglicht (tevens mogelijkheid om te verduisteren) en zijn standaard voorzien van airconditioning, Full HD Led scherm of beamer met scherm en audio, flip-over, internetaansluiting (DSL en WiFi) en mineraalwater.

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij 7AM, wij vinden het belangrijk dat onze gasten van alle gemakken en luxe worden voorzien. Zo bieden wij onze gasten naast ons compleet uitgeruste zalen diverse “Foodmoments” aan, versbereid door onze chef-kok, bent u verzekerd van goede koffie en luxe thee (inclusief versgebakken zoetigheden), hebben wij voor ‘pauze- en ontspanningsmomenten’ een eigen bibliotheek en gameroom ingericht en denken wij graag met onze gasten mee bij aanvullende wensen.

Horario de apertura

Lunes 07:00 - 20:00
Martes 07:00 - 20:00
Miércoles 07:00 - 20:00
Jueves 07:00 - 20:00
Viernes 07:00 - 20:00
Sábado cerrado
Domingo cerrado

Servicios

Impresora
Comida
Fotocopiadora
Cena
Accesible para minusválidos
Micrófono
Ascensor
Aseo para minusválidos
Meeting Space
Near City Centre
Near public transportation
Scanner
Recepción
Internet
Anfitrión
Bebidas y aperitivos
Sistema de sonido
Aseos
Parking de pago
Conference centre
Near the Freeway

Reseñas

Escribir la primera reseña para este sitio.

Escribir reseña

Razones para reservar en 7AM:

  • Recepción de bienvenida
  • Cancela hasta 24 horas antes
  • Precio mínimo garantizado
Alquilar un espacio

Información adicional del espacio

¿Qué debes hacer cuando llegues?

De ingang van 7AM zit op het Buitenhof, nummer 47. Dit is tussen Umami en Vapiano in. Door aan te bellen bij 7AM zal de deur open worden gedaan en kunt u op het scherm in de lobby zien op welke etage u moet zijn.

Parking

Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving, zoals de Plein garage, garage Noordeinde, garage Stadhuis, garage Grote Markt, Torengarage of de City Parking.