€ 55 /hour
€ 55 /hour
€ 275 /day

Organising an event?

If you need more guidance, our experts can help too!

About the space

Covid-19 proof icon Covid-19 safe Directly bookable 1 - 20 people 100 m2 Begane grond WiFi Coffee and Tea Lunch Reception

Description

Sfeervolle ruime vergaderzaal voorzien van veel daglicht en ruimte. De ruimte is flexibel in te richten. De ruimte is geschikt voor alle type zakelijke bijeenkomsten van vergaderingen, trainingen tot presentaties en recepties.

In de vergaderzalen kunt u een koffie/thee arrangement bij boeken voor €5,25, per persoon, per dagdeel indien u gebruik wenst te maken van koffie en thee. Het meebrengen van eigen eten en drinken is in de vergaderzalen niet toegestaan. Wenst u ook een lunch te gebruiken dan is dat mogelijk. Er is een keuze uit een Lunch basis of een Lunch luxe. De lunch kan ik de zaal worden geserveerd of in de lunchroom.

Price information

Hour € 55.00
Day € 275.00
Outside openinghours charge (per hour) € 35.00
 

Opening hours

Monday - Friday 08:30 AM - 05:30 PM
Saturday - Sunday closed

Products

Avond- / Weekendtoeslag € 35.00
Beamer € 5.50
Borrel na afloop € 8.25
Business lunch basis € 9.50
Business lunch luxe € 12.50
Flipover € 0.00
Frisdranken € 2.50
 
Koffie/Thee arrangement basis € 5.25
Koffie/thee arrangement luxe € 7.50
Lcd-scherm € 5.50
Parkeerplaats garage € 14.00
Print Service € 0.15
Vergaderarrangement Hele dag € 25.75
Videoconference systeem € 110.00
Hide products Show all 14 products

Facilities

Coffee and tea at extra cost
Reception
Dinner
Fiber-optic Internet
Rest rooms
Writing board
Free Wifi
Accessible toilet
Drinks and snacks
Flat screen TV at extra cost
Videoconferencing
Lunch
Cable internet
Elevator
Host
Wheelchair accessible
Hide facilities Show all 16 facilities

Availability - Select a time to book this space

In the calendar below, click and drag the mouse from start time to end time

1 - March 7th, 2021

Something went wrong with the connection. Please try again.

Try again

You picked a date/time smaller than the minimum bookable time for this space.
Joliene

Can I help you?

Available now

About the venue

people@places Utrecht Nieuwe Vaart is gevestigd in het pand Nieuwe Vaart welke is gelegen aan de Arthur van Schendelstraat. De unieke locatie combineert moderne stedelijkheid rondom Station Vaartsche Rijn met de dorpssfeer van het oude centrum en de groene omgeving van de Singelgracht. De universiteit en de diverse kenniscentra garanderen een innovatieve atmosfeer en een gevarieerd bedrijfsleven. Met Intercity Station Vaartsche Rijn op een steenworp afstand en Utrecht Centraal op loopafstand, is de locatie zeer goed bereikbaar. Nieuwe Vaart ligt in een van de meest aantrekkelijke wijken van de Domstad.

Nieuwe Vaart is een markant en bekend gebouw in de wijk. De kenmerkende lange gevels van natuursteen en de markante raampartijen geven Nieuwe Vaart een representatieve uitstraling. Nieuwe Vaart grenst aan het monumentale Zocherpark. Een oase van rust, ontworpen door de negentiende-eeuwse landschapsarchitect Jan David Zocher jr. Het is één van de oudste openbare stadsplantsoenen van ons land. Het park meandert met de Singel mee en wordt doorsneden door wandelpaden en zichtlijnen, geaccentueerd door prachtige bomenrijen.

De locatie leent zich uitstekend voor een dag vergaderen, trainen of een coachgesprek. De locatie wordt in de toekomst ook ingericht als flexwerkplek.


What should you do on arrival?

U bent van harte welkom bij people@places. Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom willen wij u vragen om rekening te houden met de volgende richtlijnen.
- Blijf thuis bij 1 of meer van deze klachten: gewone verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn en koorts
- Houd 1,5 meter afstand en loop met de klok mee
- Was uw handen regelmatig
- Gebruik kartonnen bekers voor hygiëne

Onze locatie is zo ingericht dat u veilig bij ons kunt werken of bijeenkomen. We hebben de volgende maatregelen getroffen:

- Elke ruimte is ingericht voor het maximaal aantal deelnemers wat in deze kan verbljven met handhaving van de richtlijn van 1,5 meter uit elkaar
- Onderlegger bij elke werkplek. De onderleggers / placemats worden bij elke werkplek en plek die bezet is in de vergaderzaal neergelegd en na gebruik
weggegooid. De maatregelen die we hebben getroffen staan zichtbaar op de onderlegger vermeld
- Er zijn handgelpompjes en wegwerp handschoentjes beschikbaar
- Catering word per persoon verpakt en geserveerd

Alle ruimtes bij people@places Utrecht Nieuwe Vaart zijn gelegen op de begane grond. De hoofdentree is nummer 500. Bij binnenkomst is er een gastvrouw aanwezig die u en uw gasten welkom heet. Op de narrowcasting bij de ingang staat altijd uw bedrijfslogo vermeld gedurende uw verblijf bij people@places Utrecht Nieuwe Vaart. Zo komt binnen in uw eigen (kantoor)omgeving en is er herkenbaarheid voor uw bezoekers. Indien u catering of een vergaderarrangement heeft bijgeboekt, ontvangt u daar achteraf (o.b.v. nacalculatie) nog een factuur van namens People-Places 1 B.V. De kantoren en vergaderruimtes bevinden zich op de begane grond. Er is tevens een horeca ruimte aanwezig waar u kunt flexwerken of een heerlijk kopje koffie kunt drinken.

Parking

Parkeren is mogelijk tegen betaling voor het pand aan de Arthur van Schendelstraat. Tevens is er een parkeergarage aanwezig die op basis van beschikbaarheid gebruikt kan worden. Een dagkaart kost 14 euro.

people@places Utrecht Nieuwe Vaart is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Pal naast het complex ligt station Utrecht Vaartsche Rijn. De Utrechtse sneltram, die vanaf Hoog Catharijne via Kanaleneiland naar Nieuwegein Zuid en IJsselstein rijdt, stopt ook op Vaartsche Rijn. De Uithoflijn richting universiteitscampus zal tevens een halte op dit station krijgen. Buslijnen 2, 8, 12, en 47 brengen je in een paar minuten naar Utrecht CS.

Reviews

Create first review for this space.

Create review