€ 20 /hour

About the space

Covid-19 proof icon Covid-19 safe Directly bookable 1 - 6 people 20 m2 Begane grond WiFi Coffee and Tea Lunch Free parking Reception

Description

Zeer ruime en modern ingerichte vergaderzaal voorzien van veel glas. In de zaal is een LCD beeldscherm en flipover aanwezig. De zaal heeft een vaste boardroomtafel voorzien met comfortabele vergaderstoelen. De ruimte is voorzien van airconditioning en daglicht.

In de vergaderzalen kunt u een koffie/thee arrangement bij boeken voor €5,25, per persoon, per dagdeel indien u gebruik wenst te maken van koffie en thee. Het meebrengen van eigen eten en drinken is in de vergaderzalen niet toegestaan. Wenst u ook een lunch te gebruiken dan is dat mogelijk. Er is een keuze uit een Business Lunch basis of een Business Lunch luxe. De lunch kan in de zaal worden geserveerd of in het Bakery Café.

Price information

Hour € 20.00
Morning (08:00 AM - 12:00 PM) € 70.00
Afternoon (01:00 PM - 05:00 PM) € 70.00
Day € 125.00
Outside openinghours charge (per hour) € 35.00
 

Opening hours

Monday - Friday 08:00 AM - 05:00 PM
Saturday - Sunday closed

Products

Avond- / Weekend toeslag € 35.00
Beamer en scherm € 5.50
Business Lunch basis € 9.50
Business Lunch Luxe € 12.50
Flipover € 0.00
 
Frisdrank € 2.50
Koffie / Thee arrangement basis € 5.25
Koffie / Thee arrangement luxe € 7.50
LCD Scherm € 5.50
Vergaderarrangement Hele dag € 25.75
Hide products Show all 10 products

Facilities

Coffee and tea at extra cost
Lunch
Coffee/ tea self service
Fiber-optic Internet
Locker/ storage cabinet
Scanner
Free Wifi
Reception
Drinks and snacks
Flat screen TV at extra cost
Printer
Wheelchair accessible
Free parking
Airco
Elevator
Host
Rest rooms
Writing board
Hide facilities Show all 18 facilities

Availability - Select a time to book this space

In the calendar below, click and drag the mouse from start time to end time

18 - January 24th, 2021

Something went wrong with the connection. Please try again.

Try again

You picked a date/time smaller than the minimum bookable time for this space.
Joliene

Can I help you?

About the venue

people@places Arnhem Oost is gelegen in het vernieuwde kantoorverzamelgebouw SIMON in Arnhem Oost. Zeer gunstig gelegen nabij de uitvalswegen A12 en N325 met zeer goede bereikbaarheid vanaf Nijmegen, Duiven, Velp en Arnhem. De locatie ligt op 10 minuten van het stadscentrum. De locatie beschikt over een ruim parkeerterrein. Openbaar vervoerverbindingen zijn binnen bereik van 10 minuten loopafstand vanaf het bedrijfspand. De moderne uitstraling en complete services zoals een receptie en het Bakery Café maken een verblijf in SIMON zeer aangenaam.

people@places is er voor de accountmanager, zzp-er en (kleine) ondernemer die snel en flexibel een flexplek, vergaderruimte of kantoorruimte nodig heeft. Bij people@places kom je werken en vergaderen in sfeervolle en eigentijdse ruimtes. Ontmoeten staat centraal in al onze locaties. De compleet ingerichte vergaderzalen en spreekkamers worden verhuurt per uur.


What should you do on arrival?

U bent van harte welkom bij people@places. Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom willen wij u vragen om rekening te houden met de volgende richtlijnen.
- Blijf thuis bij 1 of meer van deze klachten: gewone verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn en koorts
- Houd 1,5 meter afstand en loop met de klok mee
- Was uw handen regelmatig
- Gebruik kartonnen bekers voor hygiëne

Onze locatie is zo ingericht dat u veilig bij ons kunt werken of bijeenkomen. We hebben de volgende maatregelen getroffen:

- Elke ruimte is ingericht voor het maximaal aantal deelnemers wat in deze kan verblijven met handhaving van de richtlijn van 1,5 meter uit elkaar
- Onderlegger bij elke werkplek. De onderleggers / placemats worden bij elke werkplek en plek die bezet is in de vergaderzaal neergelegd en na gebruik weggegooid. De maatregelen die we hebben getroffen staan zichtbaar op de onderlegger vermeld
- Er zijn handgelpompjes en wegwerp handschoentjes beschikbaar
- Catering word per persoon verpakt en geserveerd

Op de narrowcasting bij de ingang staat altijd uw bedrijfslogo vermeld gedurende uw verblijf bij SIMON. Zo komt binnen in uw eigen kantooromgeving en is er herkenbaarheid voor uw bezoekers. Indien u catering of een vergaderarrangement heeft bijgeboekt, ontvangt u daar achteraf (o.b.v. nacalculatie) nog een factuur van namens People-Places 1 B.V. De vergaderruimtes bevinden zich op de begane grond en de kantoren op de etage en zijn per lift bereikbaar. In het Bakery Café u kunt flexwerken of een heerlijk kopje koffie drinken. De gastvrouw van de locatie heet u graag van harte welkom!

Parking

Aan de voorzijde van het pand van SIMON is voldoende gelegenheid voor u als bezoeker en uw gasten om te parkeren met de auto of motor.

Reviews

Create first review for this space.

Create review