€ 30 /hour

About the space

Covid-19 proof icon Covid-19 safe Directly bookable 1 - 6 people 30 m2 Begane Grond WiFi Coffee and Tea Lunch Free parking Reception Projector

Description

Ruimte is ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM, er is een scherm aanwezig, reinigingsgel en wanneer klant een mondkapje wenst kan dit worden aangeschaft voor € 2,00.

Ruimte met veel licht van buiten. 3 grote witte wanden zodat je zelf kunt kiezen welke wand gebruikt wordt als beamerscherm. De ruimte is vrij in te delen door de boeker. Uiteraard zetten wij de zaal graag voor u klaar. Er is veel mogelijk, geef aan wat je wenst en wij bepalen of dit realiseerbaar is in deze ruimte. Standaard staat de ruimte opgesteld als U-opstelling.

Price information

Hour € 30.00
Outside openinghours charge (per hour) € 20.00
 

Opening hours

Monday - Sunday 08:00 AM - 10:00 PM

Products

1 uur Borrel p.p. € 10.00
Beamer € 25.00
Consumptie - fris en exclusieve koffie € 2.00
 
Flipover € 5.00
Lunch € 10.00

Facilities

Free Wifi
Lunch
Accessible toilet
Coffee/ tea can be served
Drinks and snacks
Free writing board
Meeting space
Printer
Sound system
Free coffee and tea
Projector at extra cost
Cable internet
Complete privacy
Elevator
Host
Near public transportation
Rest rooms
Trainingscentre
Free parking
Reception
Cafe
Copier
Flipover at extra cost
Locker/ storage cabinet
Near the freeway
Scanner
Wheelchair accessible
Hide facilities Show all 27 facilities

Availability - Select a time to book this space

In the calendar below, click and drag the mouse from start time to end time

October 26th - November 1st, 2020

Something went wrong with the connection. Please try again.

Try again

You picked a date/time smaller than the minimum bookable time for this space.
Peter

Can I help you?

Available now

About the venue

Volledig CoronaProof ingericht. In de ruimtes waar noodzakelijk is een scherm aanwezig, uiteraard kan hij ook altijd worden verplaatst op aanvraag. Bij binnenkomst van het gebouw is er een mogelijkheid tot desinfecteren van handen en in elke vergaderruimtes is een handgel beschikbaar. Na elke cliënt of klant wordt de ruimte gereinigd waardoor besmetting voorkomen kan worden. Uiteraard wordt ook om uw eigen verantwoordelijkheid gevraagd bij reservering binnen ZiPPERZ. We zien u graag, alvast tot ziens!

Wij zijn een Business Center waar je komt om te vergaderen, een workshop te volgen, een 1 op 1 gesprek te hebben, te flexwerken of te werken in je eigen kantoor. De klanten die gebruik maken van Zipperz zijn veelal mensen die andere mensen willen helpen. Elk op hun eigen vak- en kennisgebied.

Sinds 18 september 2017 zijn wij geopend op deze locatie. Wij zijn eigenaar van twee verdiepingen in het Greenstand gebouw.
De 5e etage beschikt over 12 kantoorunits en biedt toegang tot een uitgebreid en compleet ingericht dakterras met uitzicht op de Skyline van Rotterdam.
Op de Begane Grond aan de rechterkant bevindt zich de receptie, een 10-tal vergaderruimtes van diverse afmetingen en een lunchroom wat plek biedt voor 50 personen. Aan de linkerkant op de begane grond zijn ook 12 kantoorunits te huur.

Wilt u een 1 op 1 gesprek in een loungestoel of aan een tafel, een presentatie geven aan een groep tot 100 personen, een workshop / vergadering / brainstorm voor groepen tot 40 personen, een bedrijfsborrel, een uitgebreide lunch een BBQ, ZiPPERZ is de locatie voor ontzorging tijdens uw meeting of event.

Boek hier een van onze ruimtes of ga naar onze website voor meer informatie, www.zipperz.nl.


What should you do on arrival?

Geef deze informatie ook aan uw klanten door.

Bedankt voor uw reservering, wij zien uit naar uw komst!

LET OP! De ruimte is ingericht met een tussenscherm, handgel en wanneer gewenst zijn er ook mondkapjes te koop voor € 2,00 per stuk. Na elk gesprek zal de tafel, stoel en deur worden gereinigd.

U vindt ons in Feyenoord City, in het Greenstand gebouw, wat je aan de linkerhand op het 2e grote kruispunt vindt vanaf de A16 gezien. Tegenover het groene Politiebureau en Pathe de Kuip!
Zowel per auto als openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. Voor de deur kunt u GRATIS parkeren! Waar kan dit nog in Rotterdam...

Wanneer u bij het pand aangekomen bent kunt u op de intercom bellen bij 'Zipperz receptie' de deur wordt dan voor u open gedaan en u kunt na binnenkomst rechts gaan naar de Receptie, hier wordt u opgevangen door Petra Brand. Zij zal u hartelijk ontvangen en begeleiden naar de ruimte waar uw meeting plaats zal vinden. Koffie of thee wordt voor u verzorgt en in de ruimte vindt u een karaf met water en glazen. Mocht uw gast eerder als u arriveren wordt deze in de wachtruimte geplaatst.

Auto: neem afslag Feyenoord en volg de borden richting Centrum. Zipperz is gevestigd in het verzamelgebouw GreenStand wat je aan de linkerhand op het 2e grote kruispunt vindt.
Tram: neem lijn 23 en stap uit bij halte 'Feyenoord' moet je 6 minuutjes lopen [je ziet het gebouw al als je uitstapt].
Trein: stap uit op Station Rotterdam-Zuid is 15 minuten lopen.

Parking

Er is volop GRATIS parkeergelegenheid schuin voor het pand op een groot parkeerterrein en in de directe omgeving.

Reviews

Create first review for this space.

Create review