€ 85 /hour
€ 85 /hour
€ 210 /day

Organising an event?

If you need more guidance, our experts can help too!

About the space

Covid-19 proof icon Covid-19 safe Bookable on request 2 - 120 people 100 m2 2 WiFi Coffee and Tea Lunch Free parking Reception Projector

Description

Deze lichte ruimte is geschikt voor allerlei trainingen, vergaderingen, lessen of workshops met grotere groepen. Mogelijke inrichtingen: de vrije ruimte is geschikt voor 55 personen tot 120 personen, in een tafel u-opstelling is er ruimte tot 30 personen of in een vergader blok-opstelling tot 25 personen. Indien gewenst wordt de ruimte uitgevoerd compleet met audio/video apparatuur, een koffie- of luncharrangement voor een meerprijs.

Of u nu in overleg moet met uw klant of op een externe locatie wilt vergaderen met uw collega’s, alles is mogelijk. Al onze zalen zijn naar wens in te delen en geheel aan uw wensen aan te passen, er zijn voldoende tafels en stoelen aanwezig. Bezoekers ontvangen of een bespreking houden met collega’s of uw klanten? Dan is de Red Room ook als spreekkamer de juiste ruimte voor u! In deze ruimte kunt u rustig meerdere van uw gasten ontvangen. De Red Room is een fijne en sfeervolle ruimte voor het geven van uw masterclass of als uw trainingsruimte/coaching ruimte. De Red Room is hierdoor zeer geschikt voor ontspannen groepsoverleg, coaching sessies in groepsverband, presentaties, workshops of brainstormsessies. Tevens beschikt de ruimte over geïsoleerde wanden en zijn de ruiten voorzien van privacyfolie, zo kunt u in alle rust en met privacy vergaderen.

Wij beschikken over een beveiligde internetverbinding, hier kunt u draadloos of bekabeld, kosteloos gebruik van maken. Op aanvraag is onze printer/scanner ook beschikbaar. Indien u deze werkplek vaker wilt inplannen is er kosteloos de mogelijkheid om een locker aan te vragen.

Koffie, thee en lunch of buffet kan ook verzorgd worden voor een meerprijs. De gastvrouw/heer van Veiligheidscentrum Haaglanden (VCH) zal u persoonlijk begeleiden.

Deze locatie is uitstekend bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur, maar u kunt (tegen betaling) ook gebruik maken van ons V.I.P-parkeerdek.

Price information

Hour € 85.00
Morning (08:30 AM - 12:00 PM) € 125.00
Afternoon (12:30 PM - 05:00 PM) € 125.00
Evening (05:30 PM - 10:00 PM) € 150.00
Day € 210.00
Outside openinghours charge (per hour) € 60.00
 

Opening hours

Monday - Saturday 08:00 AM - 06:00 PM
Sunday closed

Products

Beamer (3uur) € 30.00
Beamer (6uur) € 55.00
Beamerscherm (op klant afspraak) € 0.00
Borrel arrangement € 12.50
Cappuccino € 2.00
Flip-over (op klant afspraak) € 10.00
Frisdrank € 1.00
Geluidssysteem (op klant afspraak) € 0.00
Koffie of Thee € 1.00
Koffie of Thee kan 1,25 liter € 6.00
 
Laptop t.a.v. beamer (3uur) € 30.00
Laptop t.a.v. beamer (6uur) € 55.00
Lunch arrangement € 12.50
Luxe lunch arrangement € 14.50
Microfoon (op klant afspraak) € 20.00
Vaste Parkeerplek (op klant afspraak, prijs per dag) € 55.00
Vaste Parkeerplek (op klant afspraak, prijs per uur) € 10.00
Whiteboard (op klant afspraak) € 0.00
WIFI (gratis) € 0.00
Hide products Show all 19 products

Facilities

Coffee and tea at extra cost
Lunch
ADSL internet
Cable internet
Complete privacy
Drinks and snacks
Flat screen TV at extra cost
Host
Printer
Scanner
Wheelchair accessible
Free Wifi
Projector at extra cost
Accessible toilet
Coffee/ tea can be served
Copier
Elevator
Free projector screen
Locker/ storage cabinet
Projector screen
Sound system
Whiteboard
Free parking
Reception
Airco
Coffee/ tea self service
Dinner
Fiber-optic Internet
Free writing board
Microphone
Rest rooms
TV
Writing board
Hide facilities Show all 33 facilities

Availability - Select a time to request this space

In the calendar below, click and drag the mouse from start time to end time

Request implies the venue has to accept the booking first.

8 - March 14th, 2021

Something went wrong with the connection. Please try again.

Try again

You picked a date/time smaller than the minimum bookable time for this space.
Joliene

Can I help you?

About the venue

Voor informatie over hoe wij op onze locatie omgaan met de corona maatregelen verwijzen wij u naar de volgende pagina:
https://www.vuurroodbv.nl/meest-gestelde-vragen-ivm-het-coronavirus/

Veiligheidscentrum Haaglanden is gelegen in de Binckhorst te Den Haag. Veiligheidscentrum Haaglanden is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ons pand is ideaal gesitueerd nabij snelwegen A12, A4 en A13.

Vanaf station Den Haag Centraal bent u met bus 26 of 28 (richting Station Voorburg) binnen 15 minuten bij ons pand. Vanaf station Den Haag Hollands Spoor kunt u eveneens gebruik maken van bus 26 richting station Voorburg.

Ons pand beschikt over diverse ruimtes die wij naar wens voor u in kunnen richten. Wij hebben werkplekken, presentatieruimtes en trainings- en vergaderruimtes. Afhankelijk van wat u met de ruimte wilt doen, kunnen wij een opstelling voor u maken. Daarnaast staan er diverse faciliteiten ter uw beschikking. Zo kunt u gebruik maken van onze koffiemachine, die heerlijke bonen koffie zet. Heeft u meer zin in ijskoud water? Ook dat kunt u gewoon bij ons tappen. Ook kunnen we voor u op aanvraag een heerlijk lunch- en/of borrelarrangement verzorgen.

Parkeren in de Junostraat is langs de straat altijd gratis, maar u kunt er ook voor kiezen om (tegen betaling) gebruik te maken van ons V.I.P-parkeerdek.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u een kijkje nemen op onze website:
http://www.veiligheidscentrum-haaglanden.nl/


What should you do on arrival?

Bij de ingang van ons pand loopt u het halletje in, als u in het halletje staat kunt u aanbellen bij nummer 10, Veiligheidscentrum Haaglanden. Vervolgens neemt u de lift of de trap naar de 2e verdieping en begeleidt onze gastvrouw/heer u verder.

Indien u gebruik maakt van ons V.I.P-parkeerdek belt u aan bij de poort naar het parkeerdek. Kies voor Veiligheidscentrum Haaglanden. De poort wordt voor u opengemaakt, na het parkeren van uw auto wordt u opgewacht door onze gastvrouw/heer die u verder zal begeleiden.

Parking

Bij ons pand zijn er gratis parkeerplaatsen. Daarnaast kunt u vrij parkeren langs de straat. Ook is er een groot parkeerterrein aan het einde van de Junostraat. Tevens kunt u (tegen betaling) gebruikmaken van ons V.I.P-parkeerdek.

Reviews

Create first review for this space.

Create review