€ 10 /hour
Per person

About the space

Covid-19 proof icon Covid-19 safe Directly bookable 1 person 3 m2 1e verdieping WiFi Coffee and Tea Lunch Projector

Description

Wij bieden onze kantine aan als flexplekken om lekker in te kunnen werken. De kantine is voorzien van ruime tafels waaraan je plaats kunt nemen en onze WiFi werkt optimaal. In onze kantine is het over het algemeen heel rustig, met uitzondering rond lunchtijd, dan kan er een groep mensen plaatsnemen om de lunch te nuttigen. De ruimte is voorzien van airconditioning, verwarming en zonweringen. Je kunt gratis gebruik maken van het koffiezetapparaat en de waterkoker/thee die zich in de keuken bij de kantine bevinden. Het pand is voorzien van twee damestoiletten en twee herentoiletten en één urinoir.
Als je besluit gebruik te maken van een van onze flexplekken kun je op een vrijdag deelnemen aan onze gezellige vrijdagmiddagborrel.

Price information

Hour € 10.00
Morning (08:30 AM - 12:30 PM) € 30.00
Afternoon (01:00 PM - 05:00 PM) € 30.00
Day € 50.00
Outside openinghours charge (per hour) € 50.00
 

Opening hours

Monday - Friday 08:30 AM - 05:00 PM
Saturday - Sunday closed

Products

Beamer € 15.00
Flip-over € 10.00
Frisdrank per blikje € 2.00
Koffie/thee arrangement onbeperkt 0-2 uur (ochtend/middag), per persoon € 5.00
Koffie/thee arrangement onbeperkt 2-4 uur (ochtend/middag), per persoon € 7.50
 
Koffie/thee arrangement onbeperkt hele dag, per persoon € 10.00
Kopie € 0.20
Lunch arrangement € 14.50
Parkeerplek € 10.00
Smart TV met flatscreen € 15.00
Hide products Show all 10 products

Facilities

Free Wifi
Projector at extra cost
Flat screen TV at extra cost
Rest rooms
Free coffee and tea
Airco
Flipover at extra cost
Lunch
Drinks and snacks
Projector screen at extra cost
Hide facilities Show all 10 facilities

Availability - Select a time to book this space

In the calendar below, click and drag the mouse from start time to end time

22 - February 28th, 2021

Something went wrong with the connection. Please try again.

Try again

You picked a date/time smaller than the minimum bookable time for this space.
Rens

Can I help you?

About the venue

Prachtige gloednieuwe ruimtes te huur op de Binckhorstlaan 128 in Den Haag. De ruimtes zijn luxueus en ruim opgezet en voorzien van een groot presentatiescherm met de mogelijkheid je laptop hierop aan te sluiten. De indeling van de ruimtes kan je indien gewenst makkelijk aanpassen: alle tafels zijn inklapbaar en verrijdbaar. Alle ruimtes zijn voorzien van airco, verwarming, dimbaar licht, glazen wanden en zonwering
Als je besluit een ruimte te huren voor een- of meerdere keren mag je ook gebruik maken van de kantine en keuken om te lunchen en kan je op een vrijdag deelnemen aan onze gezellige vrijdagmiddagborrel.
Het pand bevindt zich op de Binckhorst. Een omgeving die een enorme ontwikkeling doormaakt. Zo komt er de Rotterdamsebaan en nieuwbouwprojecten die zich zowel op werken als wonen richten en is er veel afwisseling in het gebied. De Binckhorst is bovendien goed bereikbaar met het openbaar vervoer: het centraal station bevindt zich op 20 minuten loopafstand. Daarnaast zijn er verschillende tram en busverbindingen die je nog dichter bij de voordeur van Binckhorstlaan 128 kunnen brengen. Vrees niet als het openbaar vervoer niet aan jou besteed is, want we hebben tevens een eigen parkeerterrein achter het gebouw. Wij zijn in Den Haag uniek met een hoogwaardig trainingscentrum en verschillende kantoren.


What should you do on arrival?

Aanrijden vanaf de A12/A4: neem afrit 4-Voorburg vanaf de A12 en navigeer richting PontMeyer aan het adres Mercuriusweg 40 in Den Haag. Vervolgens rijd je PontMeyer voorbij, sla je links af en vervolgens weer rechtsaf ons parkeerterrein op.
Vanaf het Centraal Station van Den Haag kan je binnen 20 minuten naar onze locatie lopen. Je kan ook bus 46 nemen en uitstappen op de Poolsterstraat. Het is dan nog maar 2 minuten lopen naar de ingang van onze locatie.

Parking

Het is gratis parkeren in de buurt. Wil je echter zeker zijn van een parkeerplek op ons eigen parkeerterrein, dan is deze bij te boeken. Het parkeerterrein bevindt zich aan de achterzijde van het pand, om deze reden kan je het beste navigeren naar PontMeyer, Mercuriusweg 40 2516 AW in Den Haag. Vervolgens rijd je PontMeyer voorbij, sla je links af en vervolgens weer rechtsaf ons parkeerterrein op. De plekken voor bezoekers bevinden zich links op dit terrein. Een halve dag parkeren kost €5,00. Een hele dag parkeren kost €10,00.

Reviews

Create first review for this space.

Create review