€ 20 /hour

About the space

Covid-19 proof icon Covid-19 safe Directly bookable 1 - 4 people 30 m2 5e etage WiFi Coffee and Tea Lunch Free parking Reception

Description

Deze ruime en comfortabele vergaderruimte De Fyra is geschikt voor vergaderingen voor 1-6 personen. De vergaderzaal is een ruime vergaderzaal, geschikt voor 1 tot 6 personen. Er staan comfortabele stoelen en een lange vergadertafel. In de ruimte is een LCD-scherm aanwezig, waardoor de ruimte zich ook ideaal leent voor een presentatie aan uw gezelschap. Wilt u gebruik maken van het LCD-scherm, dan kunt u deze voor €5,50 per uur bijboeken als product.

In de vergaderzalen kunt u een koffie/thee arrangement bij boeken voor €5,25, per persoon, per dagdeel indien u gebruik wenst te maken van koffie en thee. Het meebrengen van eigen eten en drinken is in de vergaderzalen niet toegestaan. Wenst u ook een lunch te gebruiken dan is dat mogelijk. Er is een keuze uit een Lunch basis of een Lunch luxe. De lunch kan ik de zaal worden geserveerd of in Lounge op de begane grond.

Deze vergaderruimte is rolstoel toegankelijk.

Price information

Hour € 20.00
Morning (09:00 AM - 01:00 PM) € 64.00
Afternoon (01:00 PM - 05:30 PM) € 64.00
Day € 100.00
Outside openinghours charge (per hour) € 35.00
 

Opening hours

Monday - Friday 08:30 AM - 05:30 PM
Saturday - Sunday closed

Products

Avond- / Weekend toeslag € 35.00
Beamer en scherm € 5.50
Business Lunch basis € 9.50
Business Lunch Luxe € 12.50
Flipover € 0.00
 
Frisdrank € 2.50
Koffie / Thee arrangement basis € 5.25
Koffie / Thee arrangement luxe € 7.50
LCD Scherm € 5.50
Vergaderarrangement Hele dag € 25.75
Hide products Show all 10 products

Facilities

Coffee and tea at extra cost
Lunch
Accessible toilet
Complete privacy
Fiber-optic Internet
Locker/ storage cabinet
Rest rooms
Wheelchair accessible
Free Wifi
Reception
Coffee/ tea can be served
Copier
Flat screen TV at extra cost
Microphone
Scanner
Writing board
Free parking
ADSL internet
Coffee/ tea self service
Elevator
Host
Printer
Sound system
Hide facilities Show all 23 facilities

Availability - Select a time to book this space

In the calendar below, click and drag the mouse from start time to end time

18 - January 24th, 2021

Something went wrong with the connection. Please try again.

Try again

You picked a date/time smaller than the minimum bookable time for this space.
Barnabas

Can I help you?

About the venue

people@places Arnhem Zuid is gevestigd in het pand Station 026 Arnhem op bedrijventerrein de Gelderse Poort in Arnhem-Zuid met alle mogelijke gemakken en moderne voorzieningen. De locatie ligt direct nabij de A325 met een uitstekende bereikbaarheid vanaf Arnhem, Nijmegen en Ede. people@places Arnhem vormt de ideale uitvallocatie voor comfortabele flexwerkplekken, vergaderingen, trainingen en zakelijke afspraken. De compleet ingerichte vergaderzalen en kantoren worden verhuurd vanaf één uur.

Een kantoor- of vergaderruimte bij people@places Arnhem Zuid betekent een professionele werkomgeving voor elke ZZP-er, projectmanager, trainer of ondernemer.

Zo leent het de Boardroom zich perfect voor directievergaderingen of bedrijfspresentaties en in de vergaderzalen kunnen trainingen georganiseerd worden. De coachruimtes zijn perfect voor een-op-een gesprekken of om even in alle rust te kunnen werken. De spreekkamers zijn perfect voor het houden van een werkoverleg, sollicitatiegesprek of coachgesprek. Alle zalen zijn gelegen op de 5e verdieping.


What should you do on arrival?

U bent van harte welkom bij people@places. Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom willen wij u vragen om rekening te houden met de volgende richtlijnen.
- Blijf thuis bij 1 of meer van deze klachten: gewone verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn en koorts
- Houd 1,5 meter afstand en loop met de klok mee
- Was uw handen regelmatig
- Gebruik kartonnen bekers voor hygiëne

Onze locatie is zo ingericht dat u veilig bij ons kunt werken of bijeenkomen. We hebben de volgende maatregelen getroffen:

- Elke ruimte is ingericht voor het maximaal aantal deelnemers wat in deze kan verbljven met handhaving van de richtlijn van 1,5 meter uit elkaar
- Onderlegger bij elke werkplek. De onderleggers / placemats worden bij elke werkplek en plek die bezet is in de vergaderzaal neergelegd en na gebruik weggegooid. De maatregelen die we hebben getroffen staan zichtbaar op de onderlegger vermeld
- Er zijn handgelpompjes en wegwerp handschoentjes beschikbaar
- Catering word per persoon verpakt en geserveerd

Op de narrowcasting bij de ingang staat altijd uw bedrijfslogo vermeld gedurende uw verblijf bij Station 026. Zo komt binnen in uw eigen kantooromgeving en is er herkenbaarheid voor uw bezoekers. Indien u catering of een vergaderarrangement heeft bijgeboekt, ontvangt u daar achteraf (o.b.v. nacalculatie) nog een factuur van namens People-Places 1 B.V. De kantoren en vergaderruimtes bevinden zich op de 5 etage. Er is tevens een loungeruimte aanwezig waar u kunt flexwerken of een heerlijk kopje koffie kunt drinken. De gastvrouw van de locatie heet u graag van harte welkom!

Parking

Aan de voorzijde van het pand van Station 026 is voldoende gelegenheid voor u als bezoeker en uw eventuele gasten om te parkeren met de auto of motor. Tevens zijn oplaadpunten voor elektrische auto's aanwezig. Om het parkeerterrein te verlaten heeft u een uitrijkaart nodig welke u kunt verkrijgen bij de receptie van de locatie.

Reviews

Create first review for this space.

Create review