About the space

Directly bookable 1 - 4 people 15 m2 WiFi Coffee and Tea Lunch Free parking Reception

Description

De Ideeënkamer is zeer geschikt voor diverse doeleinden. Het is een smaakvolle en inspirerende ruimte die ideaal is voor bijvoorbeeld een 1 op 1 gesprek. Maar ook voor grotere groepen is de ruimte geschikt. Een grote zwarte tafel kan geplaatst worden met maximaal 10 luxe stoelen. De ruimte is geïnspireerd op Thomas Edison, de uitvinder van de lamp. De uitvinder van de lamp kan natuurlijk niet ontbreken op een locatie waar vroeger gloeilampen geproduceerd worden. Aan het plafond hangen tientallen gloeilampen, in LED uitvoering, als speelse verwijzing naar het fabrieksverleden.

De ruimte is van alle gemakken voorzien, zo staat er een nespresso apparaat klaar voor gebruik, en kan naar keuze aangevuld worden met flipover en/of tv-scherm. Zelfs een uitgebreide lunch of frisdrank arrangement behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard beschikt de ruimte over supersnel internet en airconditioning. Door het sluiten van de vitrage creëert u in een handomdraai een intieme sfeer.

In de avond kunnen de stoelen aan de kant en kan er in een handomdraai een informele borrelsetting worden gemaakt. In combinatie met de 'De Brug -conference room' en de tussenliggende gang met werkplekken kan er 1 grote ruimte gereserveerd worden, bijvoorbeeld geschikt voor groepstrainingen.
Uiteraard houden wij ons aan alle geldende richtlijnen van het RIVM. Zo kunt u uw handen ontsmetten bij binnenkomst en wordt er rekening gehouden met voldoende afstand tussen personen.

Kijk ook bij onze andere foto's voor nog meer inspirerende werk- en vergaderplekken!

Bent u op zoek naar inspirerende ruimte? Dan is de Ideeënkamer echt iets voor u!

Price information

Hour € 20.00
Day € 120.00
 

Opening hours

Monday - Friday 08:00 AM - 10:00 PM
Saturday 09:00 AM - 09:00 PM
Sunday 09:00 AM - 07:00 PM

Products

Beamer € 50.00
Flip-over € 15.00
Geluidssysteem € 0.00
Koffie/Thee € 6.00
 
Onbeperkt frisdrank € 10.00
Televisie € 30.00
Whiteboard € 0.00
Hide products Show all 7 products

Facilities

Free Wifi
Lunch
Cable internet
Drinks and snacks
Host
TV
Free coffee and tea
Reception
Cafe
Flat screen TV at extra cost
Rest rooms
Whiteboard at extra cost
Free parking
Airco
Complete privacy
Flipover at extra cost
Sound system
Hide facilities Show all 17 facilities

Availability - Select a time to book this space

In the calendar below, click and drag the mouse from start time to end time

8 - March 14th, 2021

Something went wrong with the connection. Please try again.

Try again

You picked a date/time smaller than the minimum bookable time for this space.
Rens

Can I help you?

About the venue

In de ruim 100 jaar oude Splendorfabriek, waar vroeger gloeilampen geproduceerd werden, zijn sinds medio 2020 inspirerende werkplekken en vergaderruimtes gecreëerd.

Onder de noemer Splendorflex zijn een aantal monumentale ruimtes verbouwd, die van alle moderne gemakken zijn voorzien, met een knipoog naar het roemruchte fabrieksverleden. Vanaf heden is het mogelijk om vergaderruimtes te boeken voor 2 tot 25 personen. De ruimtes zijn smaakvol ingericht en beschikken onder andere over een beamer, flipover en supersnel internet. In overleg kunnen we heerlijke koffie, lunch en drankjes serveren.

Bent u op zoek naar echt bijzondere en inspirerende plek om bijeen te komen? Bijvoorbeeld voor een training, 1 op 1 gesprek, coaching-sessie, yogaruimte, filmstudio, presentatieruimte, etc etc. Zoek niet verder en kom langs bij de Splendorfabriek!


What should you do on arrival?

De Sint Annastraat is iedereen in Nijmegen wel bekend. De Splendorfabriek staat naast het tankstation aan de Sint Annastraat. De ingang van de vergaderruimtes bevindt zich aan de Gorterplaats aan de achterzijde van de fabriek. De Gorterplaats is een zijstraat van de Groenestraat.

Parking

Gratis parkeren is mogelijk in de omgeving van de Splendorfabriek, bijvoorbeeld in de Groenestraat of Thijmstraat. Beperkte parkeerruimte is beschikbaar op het terrein zelf aan de Gorterplaats. Op de fiets komen is in de binnenstad natuurlijk het allermakkelijkst!

Reviews

10.0 /10
Based on one review
Reviews are always written after use of a venue.
Hospitality
10.0
Accessibility
10.0
Internet
10.0
Parking
10.0
Space
10.0
Overall rating
10.0
Coffee / Tea
10.0

Mohamed Masrienmouni
November 2020

Fijne en inspirerende vergaderruimte. We zijn erg gastvrij ontvangen met lekkere koffie. Ik kom zeker nog terug.

Create review