€ 18 /hour

About the space

Covid-19 proof icon Covid-19 safe Directly bookable 1 - 2 people 22 m2 Begane grond WiFi Coffee and Tea Lunch Free parking Reception

Description

De coachkamer bevindt zich op de begane grond en beschikt over een ruime werkplek. De ruimte is uitermate geschikt voor coaches en ondernemers die op zoek zijn naar een flexibele en professionele werkruimte. In de ruimte is een informeel zitje aanwezig wat de ruimte zeer geschikt maakt voor coachgesprekken.

In de ruimte staat een bureau met twee bezoekers stoelen en een informeel zitje (2 stoelen) voor coachgesprekken.

Price information

Hour € 18.00
Morning (09:00 AM - 01:00 PM) € 60.00
Afternoon (01:00 PM - 05:30 PM) € 60.00
Day € 90.00
Outside openinghours charge (per hour) € 35.00
 

Opening hours

Monday - Friday 09:00 AM - 05:00 PM
Saturday - Sunday closed

Products

Avond- / Weekend toeslag € 35.00
Beamer en scherm € 5.50
Business Lunch basis € 9.50
Business Lunch Luxe € 12.50
Flipover € 0.00
 
Frisdrank € 2.50
Koffie / Thee arrangement basis € 5.25
Koffie / Thee arrangement luxe € 7.50
LCD Scherm € 5.50
Vergaderarrangement Hele dag € 25.75
Hide products Show all 10 products

Facilities

Free Wifi
Lunch
Accessible toilet
Copier
Ergonomic Office Chair
Free writing board
Microphone
Scanner
Free coffee and tea
Reception
Cable internet
Drinks and snacks
Ergonomic Office Desk
Host
Printer
Sound system
Free parking
ADSL internet
Coffee/ tea self service
Elevator
Fiber-optic Internet
Locker/ storage cabinet
Rest rooms
Wheelchair accessible
Hide facilities Show all 24 facilities

Availability - Select a time to book this space

In the calendar below, click and drag the mouse from start time to end time

November 30th - December 6th, 2020

Something went wrong with the connection. Please try again.

Try again

You picked a date/time smaller than the minimum bookable time for this space.
Peter

Can I help you?

About the venue

people@places Naarden is gevestigd in het pand Parc Gooimeer Naarden op bedrijventerrein Gooimeer in Naarden met alle mogelijke gemakken en moderne voorzieningen. De locatie ligt direct nabij de A1 (afslag 6) met een uitstekende bereikbaarheid vanaf Amersfoort, Amsterdam en Almere. people@places Naarden vormt de ideale uitvalslocatie voor comfortabele flexwerkplekken, vergaderingen, trainingen en zakelijke afspraken. De compleet ingerichte vergaderzalen en kantoren worden verhuurd vanaf één uur.

Een kantoor- of vergaderruimte bij people@places Naarden betekent een professionele werkomgeving voor elke ZZP-er, projectmanager, trainer of ondernemer.

Zo leent het Auditorium zich perfect voor directievergaderingen of bedrijfspresentaties en in de vergaderzalen kunnen trainingen georganiseerd worden. De coachruimtes zijn perfect voor een-op-een gesprekken of om even in alle rust te kunnen werken. De spreekkamers zijn perfect voor het houden van een werkoverleg, sollicitatiegesprek of coachgesprek.


What should you do on arrival?

U bent van harte welkom bij people@places. Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom willen wij u vragen om rekening te houden met de volgende richtlijnen.
- Blijf thuis bij 1 of meer van deze klachten: gewone verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn en koorts
- Houd 1,5 meter afstand en loop met de klok mee
- Was uw handen regelmatig
- Gebruik kartonnen bekers voor hygiëne
Onze locatie is zo ingericht dat u veilig bij ons kunt werken of bijeenkomen. We hebben de volgende maatregelen getroffen:
- Elke ruimte is ingericht voor het maximaal aantal deelnemers wat in deze kan verbljven met handhaving van de richtlijn van 1,5 meter uit elkaar
- Onderlegger bij elke werkplek. De onderleggers / placemats worden bij elke werkplek en plek die bezet is in de vergaderzaal neergelegd en na gebruik weggegooid. De maatregelen die we hebben getroffen staan zichtbaar op de onderlegger vermeld
- Er zijn handgelpompjes en wegwerp handschoentjes beschikbaar
- Catering word per persoon verpakt en geserveerd

Op de narrowcasting bij de ingang staat altijd uw bedrijfslogo vermeld gedurende uw verblijf bij Parc Gooimeer. Zo komt binnen in uw eigen kantooromgeving en is er herkenbaarheid voor uw bezoekers. Indien u catering of een vergaderarrangement heeft bijgeboekt, ontvangt u daar achteraf (o.b.v. nacalculatie) nog een factuur van namens People-Places 1 B.V. De kantoren en vergaderruimtes bevinden zich op de begane grond. Er is tevens een horeca ruimte aanwezig waar u kunt flexwerken of een heerlijk kopje koffie kunt drinken.

Parking

Aan de voorzijde van het pand van Parc Gooimeer (Gooimeer 1) is voldoende gelegenheid voor u als bezoeker en uw eventuele gasten om te parkeren met de auto of motor. Tevens zijn oplaadpunten voor elektrische auto's aanwezig. Om het parkeerterrein te verlaten heeft u een uitrijkaart nodig welke u kunt verkrijgen bij de receptie van de locatie. Indien het parkeerterrein vol is kunt u uw auto kosteloos parkeren op het P+R terrein aan de IJsselmeerweg op slechts 1 minuut loopafstand.

Reviews

Create first review for this space.

Create review