ADD Business Point Goes

Stationsplein 11, Goes ·
1 reviews

About the venue

Het ADD Business Point Goes vindt u in het hart van Goes. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding met de autosnelweg (A58). Ook met het openbaar vervoer is deze locatie zeer snel te bereiken. Het Business Point is gevestigd boven het centraal station Goes en naast een busstation waar de voornaamste lijnen, om Zeeland te bereiken, samenkomen. Er is voldoende parkeergelegenheid, ook voor bezoekers.

Opening hours

Monday 08:30 AM - 09:00 PM
Tuesday 08:30 AM - 09:00 PM
Wednesday 08:30 AM - 09:00 PM
Thursday 08:30 AM - 09:00 PM
Friday 08:30 AM - 09:00 PM
Saturday closed
Sunday closed

Facilities

Cable internet
Paid parking
Near city centre
Near public transportation
Rest rooms
Business Centre
Near the freeway

Reviews

5.0/10
Based on one review
Reviews are always written after use of a venue.
Hospitality
2.0
Accessibility
8.0
Parking
8.0
Space
6.0
Overall rating
5.0
Coffee / Tea
5.0

Desbooker Customer
Vergaderruimte tot 4 personen
January 2017

Was helemaal niemand vandaag. Je moet het zelf maar een beetje uitzoeken daar. Het ligt gunstig, dat is het grote voordeel

Create review

Reasons to book at ADD Business Point Goes:

  • Welcoming reception
  • Cancel 24 hours in advance
  • Guaranteed lowest price
Book a space

Additional information of the venue

What should you do on arrival?

De flexruimtes bevinden zich op de 2e verdieping. U bereikt deze verdieping door via de ingang aan zijde van de parkeerplaatsen het stationsgebouw binnen te gaan waarna u direct doorloopt de ontvangstruimte in. Via de trap (er is geen lift) loopt u naar de 2e verdieping. Het laatste kantoor aan uw linkerhand is de gereserveerde flexruimte.
Niet altijd is de receptie bemand. U kunt direct doorlopen naar de door u gereserveerde ruimte. Uw bezoek kan plaatsnemen op de rode bank.

Parking

Aan de voorzijde van het station kunt u betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Stadspoort, 5 minuten lopen. Goedkoop parkeren met een dagkaart kan op het Hollandiaplein, € 5,10, ook 5 minuten lopen. Gratis parkeren kan op het Stationspark, dit is aan de achterkant van het station. Afhankelijk van de drukt kan dit 10 tot 15 minuten lopen zijn.