Goedkoopste en grootste aanbod

Bij Deskbookers ben je gegarandeerd van het goedkoopste en bovendien ook het grootste aanbod van werk- en vergaderruimtes in Nederland.

Eenvoudig ruimtes zoeken en vergelijken

Specificeer je behoeftes in de zoekmachine en zoek eenvoudig jouw ideale werk- of vergaderruimte.

Behulpzame klantenservice

Heb je hulp nodig of wil je graag advies voor de beste ruimtes? Neem dan gerust contact met ons op want we helpen je graag op weg.

Actuele Beschikbaarheid

In de online bookingtool vind je de actuele beschikbaarheid van de locaties. Je kunt online boeken per half uur en betaald naar gebruik!

Kosteloos wijzigen en annuleren

Komt er onverwachts toch iets tussen? Je kunt je boeking altijd kosteloos wijzigen en annuleren tot 24uur van te voren.

Geen membership of verplichtingen

Iedereen kan boeken bij Deskbookers zonder verplichtingen of onverwachtse kosten.

Sven

Bij Deskbookers bekijk en vergelijk je eenvoudig de beste en goedkoopste ruimtes in Nederland. Als je er even niet uitkomt staat de klantenservice voor je klaar. Zodra je de boeking hebt gemaakt kun je automatisch bericht uitsturen naar de betreffende deelnemers over de locatie en tijd. Bovendien kom je nooit voor onverwachtse kosten te staan. Mocht er toch iets tussen komen dan kun je kosteloos je boeking wijzigen of annuleren tot 24uur van te voren. Kortom: Top service!

Eenvoudig flexplekken reserveren

Het huren van flexplekken is enorm in opkomst. Flexplekken zijn werkplekken waar u tijdelijk kunt werken en alleen zelf een laptop mee hoeft te brengen. Deskbookers biedt flexplekken aan bij ruim 500 flexcenters in Nederland. Zoek je bijvoorbeeld een flexplekken in Amsterdam, flexplekken in Rotterdam of flexplekken in Den Haag? In alle gevallen is Deskbookers het juiste startpunt.


Flexplekken reserveren via Deskbookers

Het reserveren van flexplekken gaat op uurbasis, dus je betaald alleen voor je flexplek wanneer je deze ook daadwerkelijk gebruikt. Of je nu als Zelfstandige Professional werkt of medewerker bent van een multinational, wij helpen iedereen aan een geschikte flexplek. Wil je meer informatie over het reserveren van flexplekken via Deskbookers, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.


Flexplekken voor organisaties

Wil je het flexwerken binnen jouw organisatie stimuleren, maar weet je niet hoe je daarmee moet beginnen? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn jouw partner om organisatiebreed flexplekken aan te bieden door heel Nederland. Stuur een email naar info@deskbookers.com of bel met +31 88 1650 400 voor meer informatie.