ADD :: Flex4you Rotterdam Covid-19 proof icon Covid-19 safe

Corkstraat 46, 3047AC, Rotterdam ·
6 reviews

About the venue

Het ADD Business Point Rotterdam vindt u in het noord-westen van Rotterdam, vlak naast Rotterdam-airport. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding met de autosnelwegen (A13, A20 en A16). Een bushalte met lijn 41, 42 en 43 is binnen 5 minuten lopen te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid, ook voor bezoekers.

Voor de echte flexwerker heeft het ADD Business Point Rotterdam de nodige voorzieningen. We beschikken over een ruim aanbod aan spreekruimtes en vergaderruimtes, flexplekken en een bedrijfsrestaurant waar u iedere dag een gevarieerd aanbod aantreft. Parkeren kunt u voor de deur en voor uw elektrische auto of hybryde auto hebben we zelfs een oplaadpunt beschikbaar.

Opening hours

Monday - Friday 09:00 AM - 05:00 PM
Saturday - Sunday closed

Facilities

ADSL internet
Free parking
Near the country side
Printer
Scanner
Business Centre
Host
Near the freeway
Reception
Elevator
Near the Airport
Near the water
Rest rooms
Hide facilities Show all 13 facilities

Reviews

5.2/10
Based on 6 reviews
Reviews are always written after use of a venue.
Hospitality
5.3
Accessibility
6.5
Internet
6.2
Parking
5.5
Space
5.8
Overall rating
5.2
Coffee / Tea
5.8

Elvira Willemse
Blauwe kamer 2.14
October 2020

Bij aankomst was er niemand aanwezig bij de receptie. Van het uur dat ik de kamer gereserveerd had, heb ik een kwartier moeten wachten. Heb met mijn cliënt in de hal gezeten, wat niet wenselijk was. Ik heb nog naar de receptie gebeld, maar hoorde de telefoon achter de balie overgaan, dus dat haalde niets uit. Tevens zijn de sanitaire voorzieningen niet fris.

Beste Elvira,
Dat is inderdaad niet best. Goed dat u het ons laat weten. In het geval van klachten staat er altijd een "nood" nummer op uw bevestiging. Op deze manier kunnen we uw problemen snel oplossen. We nemen direct actie om deze problemen in de toekomst te voorkomen. Het schoonmaak schema dat we sinds de corona periode gebruiken is frequenter en intensiever. Helaas kunnen we niet voorkomen dat de WC door uw voorganger niet netjes is achtergelaten.
Ik stuur u nog een persoonlijke mail hoe we hier verder mee om kunnen gaan.
Excuus voor het ontstane ongemak.
Florentijn van den Bos

Florentijn

Hellen Tanis
Blauwe kamer 2.14
August 2018

Ik heb vorige keer gevraag of de glazen panelen die grenzen aan de gang en aan een kamer ernaast kunnen worden afgeplakt. Dat is nog steeds niet gebeurd. Coaching met doorkijk naar andere kamer en gang is niet goed. Je kunt geen interventies doen. Ik boek deze ruimte niet meer. Wanneer er is afgeplakt kan ik het opnieuw bekijken. Echter is er veel loop over de gang naar de kamer ernaast, die dient als opslag. Onrustig dus. Deze ruimte is onvoldoende als coachingruimte.


Desbooker Customer
Blauwe kamer 2.14
March 2017

De chips en rommel die er 2 weken geleden op de vloer lag, lag er vorige week nog steeds. Ik vind de ruimte niet schoon, kaal en erg onpersoonlijk.


Secretariaat Icara
Blauwe kamer 2.14
March 2017

Jammer dat het niet makkelijk te vinden is. Attent is dat er "als welkom" een telefoonnummer gecommuniceerd wordt dat gebruikt kan worden bij vragen. Ergerlijk is dan dat wanneer het gebruikt wordt men je niet kan helpen omdat er geen receptie is of dat deze niet bemand is ....

Het lijkt erop dat deze review geen betrekking heeft op onze vestiging in Rotterdam. We hebben hier namelijk wel een bemande receptie, een enorm parkeerterrein met voldoende plaats en over de bereikbaarheid krijgen we juist positieve reactie. Mogelijk dat onze locatie wordt verward met een ander gebouw in Rotterdam.

Florentijn

Desbooker Customer
Blauwe kamer 2.14
February 2017

's middags is er weinig parkeerplaats

In verband met werkzaamheden was het parkeerdak afgesloten. Hier hebben we u van op de hoogte gesteld. Omdat er op het parkeerdak veel geparkeerd was het in de omgeving van het pand uitzonderlijk druk waardoor parkeren op deze dag inderdaad problematisch was.

Florentijn

Desbooker Customer
Blauwe kamer 2.14
November 2016

Fijn dat er een laadpaal was voor elektrische auto's. Er was boven geen WIFI (?) Ik moest daarom in 2e instantie alsnog naar een kamer beneden. Deze was niet geheel geblindeerd (glazen balk naast de deur). Dame van receptie was gelukkig erg vriendelijk en zeer ter wille.

Al onze spreekruimtes beschikken over een eigen koffie & thee voorziening en hebben allemaal een eigen Wifi punt. Nu blijkt dat het access point voor wifi in de betreffende kamer is verdwenen. Blijkbaar had een eerdere gebruiker thuis ook wifi nodig. Inmiddels is er een nieuw apparaat geplaatst. De dame van de receptie heeft een andere ruimte aangeboden waar geen koffie machine staat. De koffie die u heeft gekregen is uiteraard voor onze rekening.

Florentijn
Create review

Reasons to book at ADD :: Flex4you Rotterdam:

  • Welcoming reception
  • Cancel 24 hours in advance
  • Guaranteed lowest price
Book a meeting space

Additional information of the venue

What should you do on arrival?

***NIEUW in ROTTERDAM***

Een elektrisch verstelbare behandelbank van het merk Manumed!
Zorg voor een nog professionelere uitstraling en ervaar het gemak bij het uitvoeren van uw behandeling.
Te boeken bij ''WITTE KAMER''

U dient zich te melden bij de receptie van het pand. Voor de eerste keer zal u worden begeleid naar de ruimte en zal uitleg worden gegeven over de werking. U kunt bij de receptie uw wensen kwijt over hoe u uw bezoek wilt ontvangen. Wilt u ongestoord door werken kan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw bezoek zelf op te halen bij de receptie op het moment dat u uw bezoek verwacht. U kunt de receptie ook laten bellen als er iemand voor u aanwezig is of zelfs direct door laten lopen als iemand al vaker is geweest.

Parking

Voor en op het gebouw is voldoende gratis parkeergelegenheid en voor uw elektrische auto of hybride auto hebben we zelfs een oplaadpunt beschikbaar.
Via de what3words app treft u het gebouw aan op: chucks.classic.tile
Het parkeerdak rijd u op via walking.reacting.playing