ADD :: Flex4you Amsterdam Covid-19 proof icon Covid-19 safe

Overschiestraat 59, 1062XD, Amsterdam ·
4 reviews

About the venue

Volledig nieuwe spreekkamers waar aandacht is gegeven aan de privacy van u en uw bezoek. De spreekkamers zijn functioneel en hebben wat u nodig heeft voor een bespreking: Wifi, koffie/thee en comfortabel meubilair. Vier van de 8 kamers zijn voorzien van een een elektrische hoog-laag behandelbank.
Dit ADD :: Flex4you Point ligt in Amsterdam direct langs de A10 en op een steenworp afstand van Metro en bus waardoor het goed bereikbaar is en zelfs eigen parkeerplaatsen heeft. Met de auto bent u binnen 1 minuten vanaf de A10 bij ADD::Flex4you Amsterdam.
De Metro- en bushalte zijn op loopafstand, 1 minuut naar bushalte Maassluisstraat. Ga je met de metro (Henk Sneevlietweg) dan is het 3 minuten lopen.
Om uw privacy optimaal te waarborgen heeft deze locatie geen bemande receptie. Toegang wordt verleend via een intercom die u en uw bezoek binnen 20 seconden toegang geeft. Aanduiding via beeldschermen brengt u en uw bezoek naar de ruimte ruimte
Kortom, alle voorzieningen die nodig zijn voor een goed gesprek maar dan wel voor een fantastische prijs.

Opening hours

Monday - Sunday 06:00 AM - 11:00 PM

Facilities

Accessible toilet
Fiber-optic Internet
Wheelchair accessible
ADSL internet
Paid parking
Elevator
Rest rooms

Reviews

6.3/10
Based on 4 reviews
Reviews are always written after use of a venue.
Hospitality
1.8
Accessibility
7.5
Internet
6.3
Parking
6.3
Space
7.3
Overall rating
6.3
Coffee / Tea
7.0

Dick Fens
Gele kamer
July 2020

Beste Dick,
Bedankt voor je review! In Amsterdam hebben we geen bemande receptie. We werken hier met een intercom en een beeldscherm met de verwijzing naar de ruimte ruimtes. We zijn beiden aan het verbeteren en op de dag dat je hier was was men hiermee aan het werk op afstand waardoor het niet goed heeft gefunctioneerd. Excuus voor dit ongemak.
Florentijn van den Bos

Florentijn

Dick Fens
Grijze kamer
July 2020

Rommelig entree onduidelijk hoe we binnenkomen. Gedrukt op flex4 you button hoor een bandje onverstaanbaar en na 4x drukken gaat deur open.

Beste Dick,
Bedankt voor je review! In Amsterdam hebben we geen bemande receptie. We werken hier met een intercom en een beeldscherm met de verwijzing naar de ruimte ruimtes. We zijn beiden aan het verbeteren en op de dag dat je hier was was men hiermee aan het werk op afstand waardoor het niet goed heeft gefunctioneerd. Excuus voor dit ongemak.
Florentijn van den Bos

Florentijn

InterviewMe InterviewMe
Groene kamer
October 2019

Een goed bereikbare (met OV en auto) locatie waar gemakkelijk en voor een goede prijs flexkantoren te boeken zijn. Echter werkt de intercom nog niet en is het daardoor moeilijk om binnen te komen. Echt een nadeel en een reden om hier geen kantoren meer te boeken. Echter, de voordelen wegen nog steeds zwaar maar het is bijna niet meer te doen. Zonde!


Alex Raphael
Groene kamer
October 2019

.-Parkeerplaats niet duidelijk aangegeven. Ik heb geen parkeerplaats kunnen vinden waarop de naam van Flex4you stond. Ik heb op een parkeerplaats van een andere bedrijf moeten parkeren
.-Ik kreeg geen duidelijke instructies over hoe ik binnen moest komen. Zelfs ben ik een andere meneer tegen gekomen die ook een ruimte had gereserveerd en hij wist ook niet hoe het moest
.-Lamp boven de werktafel was defect
.-Er was geen flipover aanwezig
.-Ik had een ronde tafel gevraagd en ik kreeg een vierkantentafel

Create review

Reasons to book at ADD :: Flex4you Amsterdam:

  • Welcoming reception
  • Cancel 24 hours in advance
  • Guaranteed lowest price
Book a meeting space

Additional information of the venue

What should you do on arrival?

Aan de overkant van het gebouw is een parkeerterrein met parkeerplaatsen voor klanten van ADD::Flex4you. Er staat een groot wit bord met zwarte letters dat dit parkeerterrein bestemd is voor gebruikers van het pand De Coener Overschiestraat 59 en 59a. U meldt zich aan via de intercom van ADD::Flex4you.
De parkeerplaatsen van ADD::Flex4you staan aangegeven.
Parkeerplaatsen zijn alleen beschikbaar voor u als deze zijn gereserveerd. Uw bezoek kan het beste met het openbaar vervoer komen of anders parkeren in de omgeving. Hier zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen.
Na het parkeren van uw auto kunt u via de hoofdingang naar binnen. Hier belt u aan bij ADD::Flex4you en de deur wordt voor u geopend. In de hal treft u de planning aan van de dag. U kunt direct door lopen naar de 2e verdieping.

Parking

Aan de overkant van het gebouw is een parkeerterrein met parkeerplaatsen voor klanten van ADD::Flex4you. Er staat een groot wit bord met zwarte letters dat dit parkeerterrein bestemd is voor gebruikers van het pand De Coener Overschiestraat 59 en 59a.
U meldt zich aan via de intercom van ADD::Flex4you.
De parkeerplaatsen van ADD::Flex4you staan aangegeven.
Parkeerplaatsen zijn alleen beschikbaar voor u. Uw bezoek kan het beste met het openbaar vervoer komen of anders parkeren in de omgeving. Hier zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen. De kosten voor het parkeren van 9.00 tot 19:00 zijn € 4,50 per uur.