7AM

Buitenhof 47, 2513AH, Den Haag

About the venue

7AM is een modern meeting- & conference center gelegen aan het Buitenhof in Den Haag met tien multifunctionele en compleet uitgeruste ruimtes, geschikt voor o.a. vergaderingen, trainingen, workshops, congressen en borrels. Te reserveren in een opstelling naar uw wens. Al onze zalen hebben daglicht (tevens mogelijkheid om te verduisteren) en zijn standaard voorzien van airconditioning, Full HD Led scherm of beamer met scherm en audio, flip-over, internetaansluiting (DSL en WiFi) en mineraalwater.

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij 7AM, wij vinden het belangrijk dat onze gasten van alle gemakken en luxe worden voorzien. Zo bieden wij onze gasten naast ons compleet uitgeruste zalen diverse “Foodmoments” aan, versbereid door onze chef-kok, bent u verzekerd van goede koffie en luxe thee (inclusief versgebakken zoetigheden), hebben wij voor ‘pauze- en ontspanningsmomenten’ een eigen bibliotheek en gameroom ingericht en denken wij graag met onze gasten mee bij aanvullende wensen.

Opening hours

Monday 07:00 AM - 08:00 PM
Tuesday 07:00 AM - 08:00 PM
Wednesday 07:00 AM - 08:00 PM
Thursday 07:00 AM - 08:00 PM
Friday 07:00 AM - 08:00 PM
Saturday closed
Sunday closed

Facilities

Printer
Lunch
Copier
Dinner
Wheelchair accessible
Microphone
Elevator
Accessible toilet
Meeting space
Near city centre
Near public transportation
Scanner
Reception
ADSL internet
Host
Drinks and snacks
Sound system
Rest rooms
Paid parking
Conference centre
Near the freeway

Reviews

Create review to give this venue their first review.

Create review

Reasons to book at 7AM:

  • Welcoming reception
  • Cancel 24 hours in advance
  • Guaranteed lowest price
Book a space

Additional information of the venue

What should you do on arrival?

De ingang van 7AM zit op het Buitenhof, nummer 47. Dit is tussen Umami en Vapiano in. Door aan te bellen bij 7AM zal de deur open worden gedaan en kunt u op het scherm in de lobby zien op welke etage u moet zijn.

Parking

Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving, zoals de Plein garage, garage Noordeinde, garage Stadhuis, garage Grote Markt, Torengarage of de City Parking.