€ 50 /hour

About the space

Directly bookable 1 - 50 people 100 m2 1e verdieping WiFi Coffee and Tea Lunch Projector

Description

Brand

Deze rode ruimte is uitermate geschikt voor het geven van trainingen, presentaties en het organiseren van lezingen of vergaderingen. De ruimte is luxueus en ruim opgezet en voorzien van een groot presentatiescherm met de mogelijkheid je laptop hierop aan te sluiten. De indeling van de hoogwaardige ruimte kan je indien gewenst makkelijk aanpassen: alle tafels zijn inklapbaar en verrijdbaar. De ruimte is voorzien van airco, verwarming, dimbaar licht, glazen wanden en zonwering. Daarnaast is het pand voorzien van twee damestoiletten en twee herentoiletten en één urinoir.
Als je besluit een ruimte te huren voor een- of meerdere keren mag je ook gebruik maken van de kantine en keuken om te lunchen en kan je op een vrijdag deelnemen aan onze gezellige vrijdagmiddagborrel.

Het pand bevindt zich op de Binckhorst. Een omgeving die een enorme ontwikkeling doormaakt. Zo wordt er gewerkt aan de aanleg van de Rotterdamsebaan en nieuwbouwprojecten die zich zowel op werken als wonen richten en is er veel afwisseling in het gebied. De Binckhorst is bovendien goed bereikbaar met het openbaar vervoer: het Centraal Station bevindt zich op 20 minuten loopafstand. Daarnaast zijn er verschillende tram en busverbindingen die je nog dichter bij de voordeur van Binckhorstlaan 128 kunnen brengen. Vrees niet als het openbaar vervoer niet aan jou besteed is, want we hebben tevens een eigen parkeerterrein achter het gebouw waar je gratis gebruik van kunt maken. Wij zijn in Den Haag uniek met een hoogwaardig trainingscentrum en verschillende kantoren.

Price information

Hour € 50.00
Morning (08:30 AM - 12:30 PM) € 150.00
Afternoon (01:00 PM - 05:00 PM) € 150.00
Day € 250.00
Outside openinghours charge (per hour) € 50.00
 

Opening hours

Monday - Friday 08:30 AM - 05:00 PM
Saturday - Sunday closed

Products

Beamer € 10.00
Flip-over € 10.00
Frisdrank per blikje € 2.00
Koffie/Thee per stuk € 1.00
 
Lunch arrangement € 12.50
Parkeerplek € 10.00
Televisie € 10.00
Hide products Show all 7 products

Facilities

Coffee and tea at extra cost
Projector at extra cost
Flipover at extra cost
Rest rooms
Free Wifi
Drinks and snacks
Free Flat screen TV
Lunch
Flat screen TV at extra cost
Projector screen at extra cost
Hide facilities Show all 10 facilities

Availability - Select a time to book this space

In the calendar below, click and drag the mouse from start time to end time

15 - July 21st, 2019

Something went wrong with the connection. Please try again.

Try again

You picked a date/time smaller than the minimum bookable time for this space.
Rens

Can I help you?

About the venue

Prachtige gloednieuwe ruimtes te huur op de Binckhorstlaan 128 in Den Haag. De ruimtes zijn luxueus en ruim opgezet en voorzien van een groot presentatiescherm met de mogelijkheid je laptop hierop aan te sluiten. De indeling van de ruimtes kan je indien gewenst makkelijk aanpassen: alle tafels zijn inklapbaar en verrijdbaar. Alle ruimtes zijn voorzien van airco, verwarming, dimbaar licht, glazen wanden en zonwering
Als je besluit een ruimte te huren voor een- of meerdere keren mag je ook gebruik maken van de kantine en keuken om te lunchen en kan je op een vrijdag deelnemen aan onze gezellige vrijdagmiddagborrel.
Het pand bevindt zich op de Binckhorst. Een omgeving die een enorme ontwikkeling doormaakt. Zo komt er de Rotterdamsebaan en nieuwbouwprojecten die zich zowel op werken als wonen richten en is er veel afwisseling in het gebied. De Binckhorst is bovendien goed bereikbaar met het openbaar vervoer: het centraal station bevindt zich op 20 minuten loopafstand. Daarnaast zijn er verschillende tram en busverbindingen die je nog dichter bij de voordeur van Binckhorstlaan 128 kunnen brengen. Vrees niet als het openbaar vervoer niet aan jou besteed is, want we hebben tevens een eigen parkeerterrein achter het gebouw. Wij zijn in Den Haag uniek met een hoogwaardig trainingscentrum en verschillende kantoren.


What should you do on arrival?

Aanrijden vanaf de A12/A4: neem afrit 4-Voorburg vanaf de A12 en navigeer richting PontMeyer aan het adres Mercuriusweg 40 in Den Haag. Vervolgens rijd je PontMeyer voorbij, sla je links af en vervolgens weer rechtsaf ons parkeerterrein op.
Vanaf het Centraal Station van Den Haag kan je binnen 20 minuten naar onze locatie lopen. Je kan ook bus 46 nemen en uitstappen op de Poolsterstraat. Het is dan nog maar 2 minuten lopen naar de ingang van onze locatie.

Parking

Het is gratis parkeren in de buurt. Wil je echter zeker zijn van een parkeerplek op ons eigen parkeerterrein, dan is deze bij te boeken. Het parkeerterrein bevindt zich aan de achterzijde van het pand, om deze reden kan je het beste navigeren naar PontMeyer, Mercuriusweg 40 2516 AW in Den Haag. Vervolgens rijd je PontMeyer voorbij, sla je links af en vervolgens weer rechtsaf ons parkeerterrein op. De plekken voor bezoekers bevinden zich links op dit terrein.

Reviews

Create first review for this space.

Create review