€ 66.67 € 60 /hour
€ 325 /day

Organising an event?

If you need more guidance, our experts can help too!

About the space

Directly bookable 1 - 14 people 18 m2 Begane grond WiFi Coffee and Tea Lunch Projector

Description

LOADS.amsterdam is het voormalige magazijn van een houtbedrijf dat we hebben omgetoverd tot een van de meest creatieve locaties in Amsterdam. Je hebt er alle ruimte om te creëren, inspireren en je kantoor te houden. Middenin LOADS staat The Green House, een unieke kas uit het Westland waar je met maximaal 14 mensen meetings, workshops of creatieve sessies kunt houden met een extra kas en een lounge hoek inclusief gezellige houtkachel als breakout ruimtes. Alle ingrediënten om jouw sessie tot een succes te maken en wij helpen je graag om dit bij ons te realiseren! Gebruik van faciliteiten zoals heerlijke koffies en cappuccino’s, thee, flatscreen, beamer, supersnel Wifi en flipover zijn bij ons gewoon gratis. De lunch of borrel kunnen wij voor je verzorgen of je kan gebruik maken van een cateraar. Voor de afsluiting van je dag vind je binnen 50 meter afstand Brouwerij ‘t IJ (heerlijke lokale biertjes), Mooie Boules (jue de boulen met een hapje en een drankje), restaurant de Kop van Oost en tussen april en oktober zelfs een Sup school om samen door te grachten te suppen.

Price information

Hour € 60.00
Morning (09:00 AM - 01:00 PM) € 200.00
Afternoon (01:00 PM - 05:00 PM) € 200.00
Evening (05:00 PM - 09:00 PM) € 200.00
Day € 325.00
 

Opening hours

Monday - Friday 08:30 AM - 06:00 PM
Saturday - Sunday closed

Facilities

Free Wifi
Lunch
Coffee/ tea self service
Drinks and snacks
Free writing board
Paid parking
Rest rooms
TV
Free coffee and tea
Cable internet
Copier
Free Flat screen TV
Host
Printer
Scanner
Whiteboard
Free projector
Coffee/ tea can be served
Dinner
Free projector screen
Locker/ storage cabinet
Projector screen
Sound system
Writing board
Hide facilities Show all 24 facilities

Availability - Select a time to book this space

In the calendar below, click and drag the mouse from start time to end time

13 - January 19th, 2020

Something went wrong with the connection. Please try again.

Try again

You picked a date/time smaller than the minimum bookable time for this space.
Barnabas

Can I help you?

About the venue

LOADS.amsterdam is het voormalige magazijn van een houtbedrijf dat we hebben omgetoverd tot een van de meest creatieve locaties in Amsterdam. Je hebt er alle ruimte om te creëren, inspireren en je kantoor te houden. Middenin LOADS staat The Green House, een fantastische centrale plek waar je meetings, workshops of creatieve sessies kunt houden met een unieke extra kas en een lounge hoek met gezellige houtkachel als breakout ruimtes. Wil jij ook onderdeel worden van LOADS.amsterdam of een dag jouw meeting, workshop of werksessie tot een succes maken in The Greenhouse, Tiny Office of The Red Velvet? Wij helpen je graag om dit hier te realiseren! Gebruik van faciliteiten zoals heerlijke koffies en cappuccino’s, thee, flatscreen, beamer, supersnel Wifi en flipover zijn bij ons gewoon gratis. De lunch of borrel kunnen wij voor je verzorgen of je kan gebruik maken van een cateraar. Binnen 50 meter afstand vind je Brouwerij ‘t IJ (heerlijke lokale biertjes), Mooie Boules (jue de boulen met een hapje en een drankje), restaurant de Kop van Oost en tussen april en oktober zelfs een Sup school om jouw dag perfect af te sluiten.


What should you do on arrival?

In de garagedeur vind je naast het bord en de brievenbus een kleinere deur waardoor je de wereld van LOADS binnen stapt! Als je voor The Greenhouse linksaf gaat zie je aan je linkerhand tegenover de houtkachel 'Head Office' op het raam staan waar je Maartje (+31624595232) of Bas (+31624933155) vindt om je welkom te heten en verder te helpen.

Parking

We hebben in overleg de mogelijkheid om 1 of 2 gratis parkeerplekken aan te bieden voor een dag, daarnaast is er bijna altijd voldoende plek in de straat waar je betaald kunt parkeren. Er zijn op 100 meter afstand parkeerplekken voor elektrische auto's en je kunt altijd terecht bij Parking Cruquiuskade onder de Vomar (Joh. de Rijkestraat 1, 1018 AM Amsterdam).
Leuker kunnen we parkeren in Amsterdam niet maken, wel makkelijker;-)

Reviews

Create first review for this space.

Create review