€ 60 /hour

About the space

Directly bookable 2 - 25 people 75 m2 WiFi Coffee and Tea Lunch Projector

Description

Eigen Regie Compagnie heeft een fantastische en lekker ruige werklocatie op het creatieve NDSM-terrein in Amsterdam. Deze ruimte van 75 vierkante meter zit in een oude scheepshelling waarop in de jaren '80 nog grote zeeschepen gerenoveerd werden. Het hele terrein ademt creativiteit en ambacht uit. Met mooi weer ben je direct buiten met de skyline van Amsterdam op de achtergrond. Ook de locatie zelf daagt uit tot inspirerend overleg, een sfeervolle receptie of een interactieve workshop. Als stand-alone ruimte beschikt het over een eigen pantry en toilet; dus geen last van andere groepen. Gelegen op de begane grond met (betaalbare) parkeerruimte voor de deur en een gratis pontje vanaf het A'dam CS. Openingstijden zijn indicatief en altijd in overleg.

Deze ruimte is zeer geschikt voor allerlei vormen van (strategisch) overleg, interactief trainingswerk, intervisie en/of coaching. Het is een lichte ruimte waarin een grote tafel staat waar 8-12 personen kunnen overleggen. Voor kleine groepen is er nog een podium met een zithoek en een bartafel in de zijruimte. Het podium is tevens voorzien van toneelverlichting, waarop ook kleine presentaties mogelijk zijn. De unieke ligging op de voormalige scheepswerf aan het IJ maakt deze bijzondere locatie tot een zeer energierijke plek met veel mogelijkheden.

Price information

Hour € 60.00
 

Opening hours

Monday 09:00 AM - 09:05 AM
Tuesday 09:00 AM - 06:00 PM
Wednesday 09:00 AM - 09:05 AM
Thursday - Friday 09:00 AM - 06:00 PM
Saturday - Sunday closed

Products

Borrel arrangement € 17.50
Flip-over € 0.00
Frisdrank € 2.00
Geluidssysteem € 50.00
Koffie/Thee € 0.00
Lunch arrangement € 12.50
 
Luxe lunch arrangement € 22.50
Microfoon € 15.00
Mobiele wand € 10.00
Spiegelwand € 0.00
Televisie € 10.00
Trainingsmateriaal € 20.00
Hide products Show all 12 products

Facilities

Coffee and tea at extra cost
Projector at extra cost
Drinks and snacks
Flipover at extra cost
Inspiring location
Near public transportation
Printer
Scanner
Wheelchair accessible
Free Wifi
Complete privacy
Fiber-optic Internet
Free Flat screen TV
Microphone
Near the water
Projector screen at extra cost
Sound system
Lunch
Copier
Flat screen TV at extra cost
Host
Near city centre
Paid parking
Rest rooms
TV
Hide facilities Show all 25 facilities

Availability - Select a time to book this space

In the calendar below, click and drag the mouse from start time to end time

13 - January 19th, 2020

Something went wrong with the connection. Please try again.

Try again

You picked a date/time smaller than the minimum bookable time for this space.
Rens

Can I help you?

About the venue

Eigen Regie Compagnie heeft een fantastische en lekker ruige werklocatie op het creatieve NDSM-terrein in Amsterdam. Deze ruimte van 75 vierkante meter zit in een oude scheepshelling waarop in de jaren '80 nog grote zeeschepen werden gerenoveerd. Het hele terrein ademt creativiteit en ambacht uit. Met mooi weer ben je direct buiten met de skyline van Amsterdam op de achtergrond. De locatie zelf daagt ook uit tot inspirerend overleg, een sfeervolle receptie of een interactieve workshop. Als stand-alone ruimte beschikt het over een eigen pantry en toilet; hier geen last van andere groepen. Gelegen op de begane grond met (betaalbare) parkeerruimte voor de deur en een gratis pontje vanaf het A'dam CS. Openingstijden zijn indicatief en altijd bespreekbaar.


What should you do on arrival?

Met het OV bereikbaar via het meest linkse pontje aan de achterzijde van het Amsterdam Centraal Station. Die vaart overdag om het kwartier naar het NDSM terrein en na de avondspits om het half uur. Het is een leuk en gratis tochtje over het IJ van ongeveer 15 minuten. Bij aankomst op het terrein volg je de bordjes van het Noorderlicht, de onze zijn reeds besteld. De locatie ligt op de linkerhoek onder de Y-helling, herkenbaar aan de rode kozijnen en schuin tegenover de loods met de grote blauwe deuren met de tekst 'Pfizer'. Je loopt het in ongeveer 7 minuten. Zie ook de foto met een situatieschets.

Kom je met de auto, dan neem je vanaf de ring A10 de afslag Noord en toets je de TT Neveritaweg 15 in als navigatie-adres. Afslag S118 rechtsaf langs het Mosveld rijden. Rechts aanhouden en de Klaprozenweg afrijden tot over de brug. Daarna de eerste afslag links nemen en doorrijden tot de TT Vasumweg, die je linksaf inslaat. Rij door tot je rechts de Y-helling ziet met op de linkerhoek de Eigen Regie Compagnie. Parkeer ernaast op het naastgelegen parkeerterrein. Vanaf de ring A10 ben je er in tien minuten.

Parking

Op het NDSM-terrein kun je betaald parkeren op twee terreinen. Op 10 minuten loopafstand parkeer je nu nog gratis in Amsterdam Noord.

Reviews

Create first review for this space.

Create review