€ 10 /hour

About the space

Directly bookable 2 - 18 people 35 m2 eerste verdieping WiFi Coffee and Tea Lunch Free parking Projector

Description

Een unieke vergaderruimte voor diverse vergaderingen, presentaties en workshops voor bedrijven in de agri-food sector en kennisinstellingen. De stijl van het gebouw en de eerdere functie van het laboratorium is te herkennen in deze ruimte.

Price information

Hour € 10.00
 

Opening hours

Monday - Friday 09:00 AM - 05:00 PM
Saturday - Sunday closed

Products

Beamer € 20.00
 
Lunch € 0.00

Facilities

Free Wifi
Lunch
Airco
Free projector screen
Projector screen
Free coffee and tea
Projector at extra cost
Coffee/ tea self service
Free writing board
Rest rooms
Free parking
Accessible toilet
Complete privacy
Paid parking
Writing board
Hide facilities Show all 15 facilities

Availability - Select a time to book this space

In the calendar below, click and drag the mouse from start time to end time

13 - July 19th, 2020

Something went wrong with the connection. Please try again.

Try again

You picked a date/time smaller than the minimum bookable time for this space.
Rens

Can I help you?

Available now

About the venue

Delta Agrifood Business is onderdeel van het belevingscomplex De Zoete Inval. Het pand staat in het teken van agri-food, bio-based, kennisinstellingen en duurzaam, heeft u een bedrijf in deze bedrijfstak dan kunt u deze ruimtes boeken.
Het voormalig IRS gebouw beschikt over een aantal professionele laboratoria, klimaatkassen, kantoren, werkplaatsen en een loods. Dit alles maakt het geschikt voor agri-food bedrijven om zich hier te vestigen en de werkzaamheden uit te voeren.

Belevingscomplex De Zoete Inval vormt uit de historie van de suikerindustrie in Bergen op Zoom. Door samen met De Suikerfabriek een geheel te vormen wordt zowel de historie als de verbinding tussen De Kaai en De Zeeland versterkt.


What should you do on arrival?

U kunt langs de dubbele deuren naar binnen, u kunt vervolgens met de trappen rechts en links van u naar de eerste verdieping waar de aula en de vergaderruimte zich bevinden. Op deze locatie bevindt zich geen bemande receptie. In de vergaderruimte staat een informatiebordje voor alle benodigde gegevens zoals wifi, koffie, enz.
Heeft u ook 'Lunch' aangevinkt, dan kunt u contact opnemen met Het Ministerie van Eten en Drinken, Zuidzijde Haven 39 4611 HC Bergen op Zoom 0164-820391 etenendrinken@hetministerie.eu

Veel vergaderplezier!

Parking

Als de slagbomen open staan kunt u op het terrein parkeren. U kunt uw auto (betaald) parkeren op De Kaai. Gratis parkeren kan bij De Zeeland. Waarna u gemakkelijk naar Delta Agrifood Business kunt lopen.

Reviews

Create first review for this space.

Create review