€ 17.50 /hour
€ 17.50 /hour
€ 130 /day

The minimum bookable time for this workplace is 2 hour(s)

View availability

About the space

Covid-19 proof icon Covid-19 safe Directly bookable 1 - 9 people 48 m2 WiFi Coffee and Tea Projector

Description

De Stadshoeve is een ruime vergaderruimte voorzien van alle gemakken. Er is een digibord aanwezig voor uw presentaties evenals een flip-over. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk zoals u ook op de verschillende afbeeldingen kan zien. De natuurlijke inrichting met hoog plafond geven een ruimtelijk effect en een landelijke sfeer. Deze ruimte kan gebruikt worden als presentatieruimte, trainingsruimte, vergaderruimte of zelfs evenementenruimte. Wij kunnen de ruimte voor u naar wens inrichten met verschillende opstellingen. Geeft u bij uw reservering svp door welke opstelling u wenst.

BIJ BOEKING VAN DEZE RUIMTE IS DE AFNAME VAN KOFFIE/THEE ARRANGEMENT VERPLICHT. BOEKT U EEN HELE DAG? DAN DIENT U GEBRUIK TE MAKEN VAN HET 8 UURS ARRANGEMENT INCLUSIEF LUNCH. HET MEENEMEN VAN EIGEN DRINKEN EN ETEN IS NIET TOEGESTAAN OP DEZE LOCATIE.

Price information

Hour € 17.50
Day € 130.00
 

Opening hours

Monday - Thursday 08:30 AM - 10:00 PM
Friday 08:30 AM - 05:00 PM
Saturday - Sunday closed

Products

3 gangen-proeverij € 27.50
4-uurs arrangement exclusief Lunch € 9.50
4-uurs arrangement inclusief Lunch € 24.50
8-uurs arrangement inclusief lunch € 34.50
Borrel arrangement € 10.50
 
Flip-over € 0.00
Geluidssysteem € 0.00
Koffie/Thee € 4.50
Televisie € 0.00
Hide products Show all 9 products

Facilities

Coffee and tea at extra cost
Accessible toilet
Digiboard
Free Flat screen TV
Rest rooms
Wheelchair accessible
Free Wifi
Cafe
Drinks and snacks
Free projector screen
Sound system
Free projector
Coffee/ tea can be served
Flipover at extra cost
Free writing board
TV
Hide facilities Show all 16 facilities

Availability - Select a time to book this space

In the calendar below, click and drag the mouse from start time to end time

1 - June 7th, 2020

Something went wrong with the connection. Please try again.

Try again

You picked a date/time smaller than the minimum bookable time for this space.
Barnabas

Can I help you?

About the venue

Wil jij vergaderen op een mooie groene locatie in Zwolle? Dan ben je bij Park de Stadshoeve op de juiste plek. De Stadshoeve biedt drie verschillende flex- en vergaderruimtes in verschillende formaten en voor verschillende doeleinden. Naast vergaderruimtes heeft Park de Stadshoeve ook een prachtige geuren- en kleurentuin, een moestuin en zijn er boerderijdieren op het park.

De grootste ruimte is de Stadshoeve van 48m2 met daarbij de faciliteiten van een digi-bord, wifi en eventueel flip-over. Een kleinere flexruimte is de Hagen met een oppervlakte van 8.5m2 is ideaal voor een dagje flexwerken op een externe locatie en de Werkeren ruimte is 30m2 met mooi uitzicht over het park.

Bij Park de Stadshoeve is tevens Bistro de Stadshoeve gesitueerd die de koffie, thee en Ecologische lunch en snacks faciliteert. Bij de huur van onze ruimtes is het afnemen van een bistro-arrangement verplicht.

Wil jij je vergadering gezellig af te sluiten met een borrelarrangement? Ook dat kunnen wij voor je regelen. Park de Stadshoeve is de ideale locatie voor een brainstormsessie, een intensieve training, een cursus of een besloten vergadering.

Centraal gelegen, goed bereikbaar met openbaar vervoer (15 minuten met bus vanaf Zwolle Centraal Station) en gratis parkeergelegenheid.


What should you do on arrival?

De A28 is gelegen op ongeveer 10 minuten rijafstand van Park de Stadshoeve. Ook met het openbaar vervoer (lijn 1 Stadshagen) kan je onze locatie uitstekend bereiken. Binnen 15 minuten ben je met de bus praktisch bij de deur van Park de Stadshoeve. Tevens is er de mogelijkheid om ons te bereiken via Station Stadshagen Zwolle. Dit station is op ca. 10 minuten loopafstand van Park de Stadshoeve.

Parking

Kom je met de auto dan is onze “kleine” parkeerplaats met ongeveer 20 parkeerplaatsen te bereiken via de Arendshorstlaan vanaf de Belvédèrelaan. Uiteraard kun je ook bij het winkelcentrum Stadshagen gratis parkeren en dan langs de dierenweide naar Park de Stadshoeve lopen in 2 minuten tijd. Bij het winkelcentrum is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid

Reviews

Create first review for this space.

Create review