€ 73.75 /hour
€ 73.75 /hour
€ 495 /day

The minimum bookable time for this workplace is 4 hour(s)

View availability

About the space

Covid-19 proof icon Covid-19 safe Bookable on request 1 - 6 people 30 m2 WiFi Coffee and Tea Lunch Reception

Description

Deze moderne ruimte beschikt over 12 zitplaatsen met een state-of-the-art presentatie smartboard, Barco ClickShare én professionele videoconferencing mogelijkheden. Met ClickShare deel je eenvoudig tegelijk je beeldscherm op het smartboard: om jouw vergaderingen, video-conference calls en/of trainingen zo efficiënt mogelijk te maken.

De huur van de inspirerende zaal 'Oranje Boven' is inclusief koffie/thee/water/koek en vers fruit.

CORONA UPDATE
Onze lesruimtes zijn ingericht volgens het brancheprotocol NRTO. In de Oranje Boven zijn tijdelijk 6 (van de 12) zitplaatsen. In alle ruimtes zijn alcoholpads, tissues, chloordoeken en handgel te vinden. Alle oppervlakten worden door ons gedesinfecteerd. Bij een onveilig gevoel: pak gerust een extra alcoholpad of gebruik de latex handschoenen. Natuurlijk houden we extra afstand van elkaar, schudden we geen handen meer, maar ben je van harte welkom bij train2work.

Price information

Hour € 73.75
Morning (09:00 AM - 12:30 PM) € 295.00
Afternoon (01:00 PM - 05:00 PM) € 295.00
Day € 495.00
 

Opening hours

Monday - Friday 08:30 AM - 05:00 PM
Saturday - Sunday closed

Products

Barco ClickShare € 0.00
Geluidssysteem € 0.00
Koffie/Thee/Koek/Fruit € 0.00
 
Lunch arrangement € 16.00
Smartboard € 0.00
Whiteboard € 0.00

Facilities

Free Wifi
Reception
Complete privacy
Fiber-optic Internet
Free projector screen
Paid parking
Sound system
Wheelchair accessible
Free coffee and tea
Accessible toilet
Digiboard
Flipover at extra cost
Free writing board
Projector screen
TV
Whiteboard
Lunch
Coffee/ tea self service
Elevator
Free Flat screen TV
Host
Rest rooms
Videoconferencing
Hide facilities Show all 23 facilities

Availability - Select a time to request this space

In the calendar below, click and drag the mouse from start time to end time

Request implies the venue has to accept the booking first.

10 - August 16th, 2020

Something went wrong with the connection. Please try again.

Try again

You picked a date/time smaller than the minimum bookable time for this space.
Joliene

Can I help you?

Try these other spaces from train2work Den Haag - training & conference center

About the venue

Zoek je een sfeervol ingerichte locatie, gelegen in het zakelijke centrum van Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station, voor vergaderingen, trainingen of computeropleidingen? Huur onze compleet ingerichte trainingsruimtes. Per dag, dagdeel of voor een langere periode. Train2Work beschikt over een vergaderzaal 'Oranje Boven' voor 12 personen met hypermoderne presentatiemogelijkheden, waaronder videoconferencing, een smartboard en Barco ClickShare systemen. Computerzaal 'De Groene Loper' beschikt over 11 professionele computerwerkplekken voor 10 cursisten en 1 trainer. Je kunt gebruik maken van ons nieuwe interactieve smartboard met whiteboards en gratis Wi-Fi. Wil je een eigen laptop meenemen? Koppel eenvoudig je laptop aan het smartboard!

Wij zijn gelegen in het zakelijk centrum van Den Haag, pal naast het Gemeentehuis. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto zijn we uitstekend te bereiken. Er bevinden zich meerdere (betaald) parkeermogelijkheden en een tramstop in de straat. Ook Den Haag Centraal Station is op 5 minuten loopafstand.

In onze ontvangstruimte 'Le Café' kun je onbeperkt heerlijke versgemalen bonenkoffie of een lekkere kop thee drinken. We zorgen ervoor dat je van alle gemakken wordt voorzien, dus de koektrommel en fruitmand zitten altijd vol.

Wil je tussen de middag uit lunchen of blijf je na afloop dineren? Dat kan bij Grand Café Hof der Muzen, op 1 minuut loopafstand van train2work. Daarnaast is het mogelijk een broodjeslunch op de cursuslocatie te bestellen; wij beschikken over een menu-kaart van Grand Café Hof der Muzen met aantrekkelijke mogelijkheden.

Wil je zelf een restaurant kiezen voor je groepslunch- of diner? Geen probleem, vanzelfsprekend ondersteunen we je graag!

Graag tot ziens bij train2work
www.train2work.nl


What should you do on arrival?

In ons moderne pand aan in hartje Den Haag zijn we eenvoudig bereikbaar vanaf Den Haag Centraal Station, op 5 minuten loopafstand. Loop naar de Turfmarkt, volg deze looproute naar de binnenstad, na plm. 400 meter zie je de Muzentoren aan je rechterhand, op de hoek van de Wijnhaven. Steek hier de trambaan over en je bent op de Fluwelen Burgwal. Nummer 58 is direct rechts, het eerste pand op de hoek.

Ook met de auto zijn we gemakkelijk te bereiken!

Graag aanbellen bij nr 58, bedrijfsnaam: train2work

Parking

Parkeren kan in Q-Park garage Muzenplein op 1 minuut loopafstand. Daarnaast zijn er in de omgeving verscheidene mogelijkheden tot straatparkeren en in andere parkeergarages.

Reviews

Create first review for this space.

Create review