€ 125 /hour
€ 125 /hour
€ 1,000 /day

Organising an event?

If you need more guidance, our experts can help too!

About the space

Bookable on request 1 - 120 people 125 m2 WiFi Lunch Reception Projector

Description

Deze ruimte wordt verhuurd voor verschillende activiteiten, zoals vergaderen, workshops, brainstormsessies, scrumtrainingen en bedrijfsuitjes. Bij mooi weer is het prachtig ontspannen met uitzicht op het water en het NEMO.

Price information

Hour € 125.00
Day € 1,000.00
 

Opening hours

Monday - Saturday 08:00 AM - 11:30 PM
Sunday 12:00 AM - 11:30 PM

Products

Beamer € 0.00
Flip-over € 0.00
Geluidssysteem € 0.00
 
Microfoon € 0.00
Televisie € 0.00
Whiteboard € 0.00

Facilities

Free Wifi
Projector at extra cost
Flat screen TV at extra cost
Free projector screen
Microphone
Projector screen at extra cost
Sound system
Free projector
Reception
Flipover at extra cost
Host
Modern/design
Rest rooms
TV
Lunch
Drinks and snacks
Free Flat screen TV
Inspiring
Printer
Scanner
Whiteboard at extra cost
Hide facilities Show all 21 facilities

Availability - Select a time to request this space

In the calendar below, click and drag the mouse from start time to end time

Request implies the venue has to accept the booking first.

16 - December 22nd, 2019

Something went wrong with the connection. Please try again.

Try again

You picked a date/time smaller than the minimum bookable time for this space.
Barnabas

Can I help you?

About the venue

Aan de rand van het centrum van Amsterdam, gelegen op het Marineterrein, staat pal aan het water de oude Logschool waar IJsfontein in huist. Op loopafstand van het Amsterdam Centraal Station, vlakbij het Scheepsvaartmuseum en met de toegangspoort voor de auto aan de kattenburgerstraat, is dit een unieke en inspirerende plek.


What should you do on arrival?

Het Marineterrein is op twee manieren bereikbaar. Via de hoofdingang aan de Kattenburgerstaat (als je met de auto bent is dit de enige optie). Of via de zwarte fietsbrug aan de Dijksgracht.

Via Dijksgracht (Lopen of Fietsen vanaf Centraal Station)
Vanaf Amsterdam CS is het ongeveer 20 minuten lopen of 7 minuten fietsen. Loop via de achterkant (IJ kant) het CS uit en ga naar rechts. Vanaf daar loop/fiets je rechtdoor op de Piet Heinkade tot je links het Mövenpick Hotel ziet. Daar kan je via het voetgangers pad naar beneden. Beneden ga je linksaf langs het water en het Delirium café en weer linksaf onder de weg en het spoor door. Ga rechtdoor tot je niet verder kan. Je bent dan op de Dijksgracht. Ga naar links. Aan je rechterhand zie je 2 restaurants (Hanneke’s boom en Medamatic). Links is het spoor. Na Mediamatic ga je rechtsaf en steek je de zwarte fietsbrug over.

Gelukt! Je bent op het Marineterrein

IJsfontein is gevestigd in het bakstenen gebouw meteen aan de rechterkant. We delen het pand met restaurant de Scheepskameel. Wij zijn gevestigd in het achterste deel. Onze ingang is aan de waterkant.

Via Kattenburgerstraat (Auto)
Kom je met de auto? Laat het ons van te voren weten.
De ingang van het Marineterrein is op Kattenburgerstraat 7. Bij de blauwe deur. Vanaf daar rij je rechtdoor tot het hek. Daar ga je naar links. Je komt een paaltje tegen. Druk op de knop ‘Portier Marineterrein’ en geef je naam door, ze laten je naar binnen. Vervolgens rij je om de parkeerplaats heen, terwijl je het water aan je linkerhand houdt. Blijf deze weg volgen tot je een bakstenen gebouw ziet. You’ve made it!

De ingang van IJsfontein is aan de waterkant aan de linkerkant van het gebouw.

Parking

We hebben 5 parkeerplekken naast ons pand beschikbaar. Die kun je gratis reserveren bij onze officemanager, bel 020-3300111. Mocht het heel druk zijn, dan is het handig om te parkeren aan de Kattenburgerstraat (betaald) en vanaf daar te lopen. Reken op 10 minuten extra reistijd.

Je kunt ook parkeren in de Piet Hein garage aan de andere kant van het spoor. Vanaf daar loop je naar rechts en loop je langs de kade. Loop voorbij het Delirium café en ga linksaf onder de weg en het spoor door. Blijf rechtdoor lopen tot je niet verder kan. Je bent dan op de Dijksgracht. Ga naar links. Aan je rechterhand zie je 2 restaurants (Hanneke’s boom en Medamatic). Links is het spoor. Na Mediamatic ga je rechtsaf en steek je de zwarte fietsbrug over.

Reviews

Create first review for this space.

Create review