Tribes Rotterdam Centraal Station

Weena 750, 3014DA, Rotterdam

About the venue

Tribes Rotterdam Centraal Station ligt direct tegenover het Centraal Station aan de Weena. Hier vindt u de Huli stam als Hero-Tribe. Deze nomadische stam uit Papua Nieuw-Guinea staat bekend om hun showmen skills. Gaat u ook af en toe op het podium staan en verteld uw verhaal?

Een bijeenkomst bij Tribes Inspiring Workplaces is altijd inclusief het gebruik van alle benodigde faciliteiten zoals assistentie door ons hostess team, snelle wifi, moderne presentatie apparatuur met zowel draadloze mogelijkheden als HDMI en VGA aansluitingen en geluid, indien gewenst een whiteboard en/of flipover en speciale stiften om ook de ramen te gebruiken.

Verse bonenkoffie, thee en water is de hele dag beschikbaar voor u en uw gasten. Vanuit ons House of Tribes letten we graag op het energieniveau, de verzorging van de interne mens. Hiervoor bieden we een aantal arrangementen en a-la-carte mogelijkheden.

Opening hours

Monday - Friday 08:00 AM - 05:00 PM
Saturday - Sunday closed

Facilities

Accessible toilet
Copier
Fiber-optic Internet
Paid parking
Rest rooms
Wheelchair accessible
Cable internet
Drinks and snacks
Host
Printer
Scanner
Cafe
Elevator
Lunch
Reception
Sound system
Hide facilities Show all 16 facilities

Reviews

Create review to give this venue their first review.

Create review

Reasons to book at Tribes Rotterdam Centraal Station:

  • Welcoming reception
  • Cancel 24 hours in advance
  • Guaranteed lowest price
Book a space

Additional information of the venue

What should you do on arrival?

De ideale locatie wanneer u met het openbaar vervoer komt gelegen op de hoek van de Weena en het Kruisplein.

Met de auto rijdt u naar de Schouwburgplein-2 garage (ook wel Kruispleingarage genoemd) waarvan de ingang in de tunnel van de Weena ligt. Uitgang A in deze garage is direct tegenover onze ingang midden op het Kruisplein.

In de hoogbouw van ons pand vindt u ook het Premier Suites hotel. Een geweldige combinatie voor uw internationale gasten.

Parking

De openbare parkeergarage is bereikbaar via de speciale afslag in de Weenatunnel. Meer informatie vindt u in de uitgebreide routebeschrijving naar de parkeergarage Schouwburgplein 2.