Depot Noord

willebrordusstraat 6, 3037TR, Rotterdam

About the venue

Depot Noord weerspiegelt de geest van het ‘Fin de siècle’. Klassieke en moderne stijlen lopen door elkaar, licht en warmte vullen elkaar aan. Betonnen vloeren gaan over in visgraat parket en stalen deuren geven toegang tot stijlvol aangeklede ruimtes.Door de ontspannen sfeer is het fijn werken in Depot Noord. Je raakt geïnspireerd door de inrichting, de persoonlijke service en de energie die van ons team uitgaat.

Opening hours

Monday - Friday 09:00 AM - 10:30 PM
Saturday - Sunday closed

Facilities

Copier
Lunch
Rest rooms
Drinks and snacks
Printer
Scanner
Host
Reception
Sound system

Reviews

Create review to give this venue their first review.

Create review

Reasons to book at Depot Noord:

  • Welcoming reception
  • Cancel 24 hours in advance
  • Guaranteed lowest price
Book a space

Additional information of the venue

What should you do on arrival?

Met de auto vanuit Den Haag/Amsterdam Neem vanaf de A20 afslag Hillegersberg 14, richting Centrum/Schiebroek. Neem op de rotonde de 1e afslag naar Gordelbrug/Schiebroek. Sla linksaf bij de Bergselaan. Sla daarna rechtsaf bij de Schiebroeksestraat en sla linksaf de Willebrordusstraat in. Aan het eind van de straat vind je Depot Noord aan uw rechterhand.

Vanaf Station Noord met tram 4 of 8. Stap uit bij halte Soetendaalseweg (ter hoogte van Bas van de Heijden). Vervolg uw weg over de Bergweg. Houd rechts aan om op de Bergweg te blijven. Sla vervolgens bij de Formido op het Willebrordusplein rechtsaf en sla direct linksaf bij de Willebrordusstraat. Depot Noord bevindt zich links.

Parking

Parkeren in de parkeergarage op de Benthuizerstraat