Eemlandhoeve

Bisschopsweg 7, 3752LK, Bunschoten-Spakenburg

About the venue

De Eemlandhoeve bestaat sinds 1993 en is in de kern een breed plattelandsbedrijf met functies op het gebied van vergaderen, zorg, educatie, biodiversiteit en gezond voedsel. Burgers en bedrijven verlangen weer naar verbinding met hun basale bestaan, en dat is de missie geworden van Eemlandhoeve: de brug slaan tussen boer en burger, stad en platteland en gebruik makend van het gezonde boerenverstand. Als inspirerende groene oase nabij de stad, gemakkelijk bereikbaar via de A1 tussen de knooppunten Hoevelaken (A28) en Eemnes (A27) is de Eemlandhoeve de plek om weer de rust voor creativiteit te ervaren, geïnspireerd te worden door de missie en visie van boer Jan Huijgen en te genieten van eerlijk, biologisch voedsel uit de streek.

Opening hours

Monday - Saturday 07:30 AM - 11:55 PM
Sunday closed

Facilities

Accessible toilet
Copier
Forested
Inspiring location
Microphone
Reception
Trainingscentre
ADSL internet
Dinner
Free parking
Lunch
Outdoor location/location at the countryside
Rest rooms
Wheelchair accessible
Conference centre
Drinks and snacks
Host
Meeting space
Printer
Sound system
Hide facilities Show all 20 facilities

Reviews

Create review to give this venue their first review.

Create review

Reasons to book at Eemlandhoeve:

  • Welcoming reception
  • Cancel 24 hours in advance
  • Guaranteed lowest price
Book a space

Additional information of the venue

What should you do on arrival?

Indien u komt vergaderen op de Eemlandhoeve, wordt u welkom geheten op ons erf door een van onze gastvrouwen of door boer Jan Huijgen. Ook is er bewegwijzering naar ons 'welkomstbord' waar uw bedrijfsnaam en bijbehorende vergaderruimte op staan vermeld.

Parking

De routebeschrijving leidt u automatisch naar onze ruime (gratis) parkeerplaats, waar ruimte is voor minimaal 150 auto's. Vanaf de parkeerplaats lopen er diverse paden naar ons erf.