Delta Agrifood Business

Van Konijnenburgweg 24, 4612PL, Bergen op Zoom

About the venue

Delta Agrifood Business is onderdeel van het belevingscomplex De Zoete Inval. Het pand staat in het teken van agri-food, bio-based, kennisinstellingen en duurzaam, heeft u een bedrijf in deze bedrijfstak dan kunt u deze ruimtes boeken.
Het voormalig IRS gebouw beschikt over een aantal professionele laboratoria, klimaatkassen, kantoren, werkplaatsen en een loods. Dit alles maakt het geschikt voor agri-food bedrijven om zich hier te vestigen en de werkzaamheden uit te voeren.

Belevingscomplex De Zoete Inval vormt uit de historie van de suikerindustrie in Bergen op Zoom. Door samen met De Suikerfabriek een geheel te vormen wordt zowel de historie als de verbinding tussen De Kaai en De Zeeland versterkt.

Opening hours

Monday - Friday 09:00 AM - 05:00 PM
Saturday - Sunday closed

Facilities

Accessible toilet
Paid parking
Free parking
Rest rooms
Lunch

Reviews

Create review to give this venue their first review.

Create review

Reasons to book at Delta Agrifood Business:

  • Welcoming reception
  • Cancel 24 hours in advance
  • Guaranteed lowest price
Book a meeting space

Additional information of the venue

What should you do on arrival?

U kunt langs de dubbele deuren naar binnen, u kunt vervolgens met de trappen rechts en links van u naar de eerste verdieping waar de aula en de vergaderruimte zich bevinden. Op deze locatie bevindt zich geen bemande receptie. In de vergaderruimte staat een informatiebordje voor alle benodigde gegevens zoals wifi, koffie, enz.
Heeft u ook 'Lunch' aangevinkt, dan kunt u contact opnemen met Het Ministerie van Eten en Drinken, Zuidzijde Haven 39 4611 HC Bergen op Zoom 0164-820391 etenendrinken@hetministerie.eu

Veel vergaderplezier!

Parking

Als de slagbomen open staan kunt u op het terrein parkeren. U kunt uw auto (betaald) parkeren op De Kaai. Gratis parkeren kan bij De Zeeland. Waarna u gemakkelijk naar Delta Agrifood Business kunt lopen.