ADD :: Flex4you Bergen op Zoom

Zuidzijde Haven 39a, 4611HC, Bergen op Zoom

About the venue

Het ADD Business Point in Bergen op Zoom ligt in het westen van de stad. Door de goede verbinding met de A58 en de A4, bereikt u binnen 6 minuten de snelweg. Het treinstation ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van het Business Point, maar wanneer u bij het station op de bus stapt (lijn 25) en bij de halte aan de Van Konijnenburgweg uitstapt, is het nog maar 2 minuten lopen. Het Business Point is dus ook per openbaar vervoer prima bereikbaar. Rondom het Business Point is voldoende parkeergelegenheid, maar dit betreft wel betaald parkeren. Aan de achterkant van het gebouw kunt u gratis parkeren.
De ingang kunt u via de whta3words app vinden via: building.migrate.detained

Opening hours

Monday - Friday 08:30 AM - 05:00 PM
Saturday - Sunday closed

Facilities

Fiber-optic Internet
Rest rooms
Paid parking
Reception

Reviews

Create review to give this venue their first review.

Create review

Reasons to book at ADD :: Flex4you Bergen op Zoom:

  • Welcoming reception
  • Cancel 24 hours in advance
  • Guaranteed lowest price
Book a meeting space

Additional information of the venue

What should you do on arrival?

U dient ze te melden bij de receptie van het pand. Voor de eerste keer zal u worden begeleid naar de ruimte en zal uitleg worden gegeven over de werking. U kunt bij de receptie uw wensen kwijt over hoe u uw bezoek wilt ontvangen. Wilt u ongestoord door werken kan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw bezoek zelf op te halen bij de receptie op het moment dat u uw bezoek verwacht. U kunt de receptie ook laten bellen als er iemand voor u aanwezig is of zelfs direct door laten lopen als iemand al vaker is geweest.
De ingang kunt u via de whta3words app vinden via: building.migrate.detained

Parking

Exacte locatie gebouw via What3words app: building.migrate.detained
Voor de deur van het gebouw kan tegen betaling worden betaald. Via What3words app: organs.wiser.teamed. De kosten zijn € 1,- per uur of € 5,- per dag.
Gratis parkeren kan aan de achterkant van het gebouw. Via What3words app: examiner.poetic.opera. Vanaf hier is het 3 minuten lopen via het Wagenpleintje.
De ingang kunt u via de whta3words app vinden via: building.migrate.detained