Backspace Escape Rooms

Transformatorweg 30A, 1014AK, Amsterdam

About the venue

Onze lichte en moderne vergaderruimte is geschikt voor 15 personen. Zoek je een locatie voor meer mensen? Dan is onze presentatieruimte een betere optie. Die is geschikt voor maximaal 45 personen. Gebruik onze ruimtes voor presentaties, trainingen, brainstormsessie of vergaderingen. We kunnen de zalen in verschillende opstellingen indelen. Het gebruik van de WIFI, beamer en flip-over zit inbegrepen in de huurprijs. Ook zijn koffie, thee en water inclusief.

Wil je lunchen, borrelen of dineren? Ook dat is mogelijk. We hebben verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld een tapas buffet voor €19,95 p.p. of een luxe lunch voor €12,50 p.p.

Sluit je vergadering af met de perfecte teamactiviteit: het spelen van een escape room. Hierbij heb je als team een uur de tijd om verschillende raadsels op lossen en te ontsnappen. Onze 4 escape rooms zijn geschikt voor een breed publiek, waarbij je echt zult moeten samenwerken om te ontsnappen. Er kunnen 24 mensen tegelijk in onze 4 escape rooms spelen.

Onze locatie is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer en je kunt bij ons gratis parkeren. We liggen vlak naast de A10 en de A5. De bus stopt voor de deur en metrohalte Isolatorweg is 3 minuten lopen.

Opening hours

Monday - Friday 09:00 AM - 10:00 PM
Saturday - Sunday 10:00 AM - 10:00 PM

Facilities

Cafe
Drinks and snacks
Host
Printer
Copier
Fiber-optic Internet
Locker/ storage cabinet
Rest rooms
Dinner
Free parking
Lunch
Scanner
Hide facilities Show all 12 facilities

Reviews

Create review to give this venue their first review.

Create review

Reasons to book at Backspace Escape Rooms:

  • Welcoming reception
  • Cancel 24 hours in advance
  • Guaranteed lowest price
Book a space

Additional information of the venue

What should you do on arrival?

Backspace escape room ligt in Amsterdam West. We zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. We zitten namelijk vlakbij station Amsterdam Sloterdijk en op 2 minuten rijden van de A10.

Met de auto: binnen een paar minuten sta je vanaf de A10 en de A5 bij ons voor de deur.

Met de trein: we zitten op 1 kilometer lopen vanaf treinstation Amsterdam Sloterdijk. Je loopt er in iets meer dan 10 minuten heen.

Met de metro: Metrolijn 50 en stap uit bij halte Isolatorweg. Vanaf daar is het ongeveer 3 minuten lopen.

Met de bus: Buslijn 22 en stap uit bij halte Contactweg of Kabelweg. Vanaf deze haltes is het nog 2 minuten lopen.

Met de fiets: in 16 minuten fietsen vanaf Amsterdam Centraal sta je bij ons voor de deur.

Parking

Op het parkeerterrein naast ons pand kun je gratis parkeren. Voor ons pand is het betaald parkeren, € 0,10 per uur voor de eerste drie uur. Na 3 uur is het €2,40 per uur.