€ 5.50 /hour
Per person

About the space

Covid-19 proof icon Covid-19 safe Directly bookable 1 person 3 m2 Begane grond Lunch Free parking Reception

Description

Wilt u werken in een professionele omgeving, met de mogelijkheid om te kunnen netwerken met uw kantoorcollega's? Huur dan eens een flexplek op het Flexplein, vanaf € 5,50 p.p.p.u.. U huurt per uur, dag of week en zit dus niet vast aan lange contracten.

Boekt u een flexplek bij people@places Arnhem Oost, dan heeft u de beschikking over een gedeeld kantoor of een eigen cubical. tarief is inclusief koffie/thee

Price information

Hour € 5.50
Morning (08:30 AM - 12:30 PM) € 16.50
Afternoon (01:00 PM - 05:00 PM) € 16.50
Day € 27.50
Outside openinghours charge (per hour) € 35.00
 

Opening hours

Monday - Friday 08:30 AM - 05:30 PM
Saturday - Sunday closed

Products

Avond- / Weekend toeslag € 35.00
Beamer en scherm € 5.50
Business Lunch basis € 9.50
Business Lunch Luxe € 12.50
Flipover € 0.00
 
Frisdrank € 2.50
Koffie / Thee arrangement basis € 5.25
Koffie / Thee arrangement luxe € 7.50
LCD Scherm € 5.50
Vergaderarrangement Hele dag € 25.75
Hide products Show all 10 products

Facilities

Free parking
Coffee/ tea self service
Fiber-optic Internet
Printer
Wheelchair accessible
Lunch
Drinks and snacks
Host
Rest rooms
Reception
Elevator
Locker/ storage cabinet
Scanner
Hide facilities Show all 13 facilities

Availability - Select a time to book this space

In the calendar below, click and drag the mouse from start time to end time

14 - September 20th, 2020

Something went wrong with the connection. Please try again.

Try again

You picked a date/time smaller than the minimum bookable time for this space.
Joliene

Can I help you?

About the venue

people@places Arnhem Oost is gelegen in het vernieuwde kantoorverzamelgebouw SIMON in Arnhem Oost. Zeer gunstig gelegen nabij de uitvalswegen A12 en N325 met zeer goede bereikbaarheid vanaf Nijmegen, Duiven, Velp en Arnhem. De locatie ligt op 10 minuten van het stadscentrum. De locatie beschikt over een ruim parkeerterrein. Openbaar vervoerverbindingen zijn binnen bereik van 10 minuten loopafstand vanaf het bedrijfspand. De moderne uitstraling en complete services zoals een receptie en het Bakery Café maken een verblijf in SIMON zeer aangenaam.

people@places is er voor de accountmanager, zzp-er en (kleine) ondernemer die snel en flexibel een flexplek, vergaderruimte of kantoorruimte nodig heeft. Bij people@places kom je werken en vergaderen in sfeervolle en eigentijdse ruimtes. Ontmoeten staat centraal in al onze locaties. De compleet ingerichte vergaderzalen en spreekkamers worden verhuurt per uur.


What should you do on arrival?

U bent van harte welkom bij people@places. Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom willen wij u vragen om rekening te houden met de volgende richtlijnen.
- Blijf thuis bij 1 of meer van deze klachten: gewone verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn en koorts
- Houd 1,5 meter afstand en loop met de klok mee
- Was uw handen regelmatig
- Gebruik kartonnen bekers voor hygiëne

Onze locatie is zo ingericht dat u veilig bij ons kunt werken of bijeenkomen. We hebben de volgende maatregelen getroffen:

- Elke ruimte is ingericht voor het maximaal aantal deelnemers wat in deze kan verblijven met handhaving van de richtlijn van 1,5 meter uit elkaar
- Onderlegger bij elke werkplek. De onderleggers / placemats worden bij elke werkplek en plek die bezet is in de vergaderzaal neergelegd en na gebruik weggegooid. De maatregelen die we hebben getroffen staan zichtbaar op de onderlegger vermeld
- Er zijn handgelpompjes en wegwerp handschoentjes beschikbaar
- Catering word per persoon verpakt en geserveerd

Op de narrowcasting bij de ingang staat altijd uw bedrijfslogo vermeld gedurende uw verblijf bij SIMON. Zo komt binnen in uw eigen kantooromgeving en is er herkenbaarheid voor uw bezoekers. Indien u catering of een vergaderarrangement heeft bijgeboekt, ontvangt u daar achteraf (o.b.v. nacalculatie) nog een factuur van namens People-Places 1 B.V. De vergaderruimtes bevinden zich op de begane grond en de kantoren op de etage en zijn per lift bereikbaar. In het Bakery Café u kunt flexwerken of een heerlijk kopje koffie drinken. De gastvrouw van de locatie heet u graag van harte welkom!

Parking

Aan de voorzijde van het pand van SIMON is voldoende gelegenheid voor u als bezoeker en uw gasten om te parkeren met de auto of motor.

Reviews

Create first review for this space.

Create review