€ 2.75 /hour
Per person

About the space

Directly bookable 1 person 3 m2 1e WiFi Coffee and Tea Lunch Reception

Description

Kleine bedrijven en freelancers kunnen een werkplek vinden op de 1e etage. De flexplekken zijn gevestigd in de oorspronkelijke biljartkamer van de vereniging voor de effectenhandel die in dit deel van de Beurs van Berlage gevestigd was. Daarna diende het een eeuw lang als kantoor voor de Raad voor de Scheepvaart en de scheepvaartinspectie. De ruimte wordt vaak het Grote Secretariaat genoemd, omdat hij ligt naast een vergaderruimte "het Kleine Secretariaat".

Price information

Hour € 2.75
Day € 20.00
 

Opening hours

Monday - Friday 08:30 AM - 10:00 PM
Saturday - Sunday closed

Products

Audioset met microfoon € 80.00
Beamer en scherm € 50.00
 
Flipover € 10.00
Lunch € 15.00

Facilities

Free Wifi
Reception
Dinner
Fiber-optic Internet
Hotels and restaurants
Near public transportation
Rest rooms
Free coffee and tea
Budget
Drinks and snacks
Historic
Microphone
Near the water
Scanner
Lunch
Copier
Ergonomic Office Chair
Host
Near city centre
Printer
Sound system
Hide facilities Show all 21 facilities

Availability - Select a time to book this space

In the calendar below, click and drag the mouse from start time to end time

August 26th - September 1st, 2019

Something went wrong with the connection. Please try again.

Try again

You picked a date/time smaller than the minimum bookable time for this space.
Rens

Can I help you?

About the venue

Meet Berlage bevindt zich in één van de meest monumentale gebouwen van Amsterdam: de Beurs van Berlage. Meet Berlage is een bruisende, laagdrempelige en sfeervolle plek waar je op flexibele wijze kan werken en vergaderen, en dát in het hart van historisch Amsterdam. Wij zijn trots op onze co-working community en geloven in het delen van kennis en competenties. Naast de co-working mogelijkheden kun je bij ons terecht voor het organiseren van diverse evenementen: meetings, vergaderingen, trainingen etc. Onze zeven monumentale ruimtes hebben ieder hun eigen historische sfeer, maar allemaal een andere capaciteit.


What should you do on arrival?

De Beurs van Berlage - waar Meet Berlage gehuisvest is - is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Bij aankomst (per trein, tram, metro of bus) op Amsterdam CS ligt de Beurs van Berlage op 300 meter afstand, wat ongeveer 5 minuten lopen is. Je ziet de Beurs van Berlage - aan het Damrak - reeds voor je liggen wanneer je het Centraal Station verlaat via het Stationsplein en vanaf daar richting de Dam loopt. De Beurs van Berlage is een markant gebouw van oranje baksteen met meerdere torens. De entree van Meet Berlage bevindt zich op de linkerhoek van het gebouw (Noordzijde).

De tramhalte Dam/De Bijenkorf is de dichtstbijzijnde halte (1 minuut lopen). Hier stoppen de volgende trams: 1, 2, 4, 5, 9, 16, 24, 25. Voor meer informatie: www.gvb.nl

Bij aankomst kun je je melden bij onze receptie waar onze medewerkers je zullen begeleiden naar je werkplek of evenementen ruimte.

Parking

In de directe omgeving van de Beurs van Berlage zijn meerdere grote parkeergarages. Een goede tip om goedkoop te parkeren (€20,- voor een dagkaart) is de parkeergarage Oosterdok. Deze bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van Meet Berlage.

Reviews

Create first review for this space.

Create review