€ 115 /hour
€ 115 /hour

Organising an event?

If you need more guidance, our experts can help too!

About the space

Recommended Directly bookable 50 - 100 people 100 m2 Begane Grond WiFi Coffee and Tea Lunch Free parking Reception Projector

Description

In deze ruime zaal wordt overdag de lunch geserveerd. Het is dan een heuse lunchroom met plek voor ongeveer 50 personen. De lunch wordt geserveerd in buffetvorm in de geschakelde keuken.

Vanaf 15.00u is hij te boeken voor presentatie, training, cursus of andere evenementen. Op zaterdag en zondag wordt er geen lunch geserveerd in de ruimte en is hij dus vanaf 09:00 uur te boeken. Als u lunch wenst in het weekend is dit wel mogelijk. Er zal dan tijdens de presentatie een lunch worden klaargezet.

In de ruimte is een groot beamerscherm aanwezig van 320m doorsnede. De beamer werkt op WIFI of met kabel. Deze ruimte kan in diverse opstelling worden opgesteld. Vraag naar de mogelijkheden er is veel mogelijk.

Price information

Hour € 115.00
Outside openinghours charge (per hour) € 20.00
 

Opening hours

Monday - Friday 08:30 AM - 10:00 PM
Saturday - Sunday 09:00 AM - 10:00 PM

Products

1 uur Borrel p.p. € 10.00
Beamer € 25.00
 
Consumptie € 1.50
Lunch € 10.00

Facilities

Free Wifi
Lunch
Accessible toilet
Coffee/ tea can be served
Elevator
Host
Near public transportation
Projector screen at extra cost
Sound system
Free coffee and tea
Projector at extra cost
Cable internet
Copier
Free projector screen
Locker/ storage cabinet
Near the freeway
Rest rooms
Trainingscentre
Free parking
Reception
Cafe
Drinks and snacks
Free writing board
Meeting space
Printer
Scanner
Wheelchair accessible
Hide facilities Show all 27 facilities

Availability - Select a time to book this space

In the calendar below, click and drag the mouse from start time to end time

24 - June 30th, 2019

Something went wrong with the connection. Please try again.

Try again

You picked a date/time smaller than the minimum bookable time for this space.
Peter

Can I help you?

About the venue

Wij zijn een Business Center waar je komt om te vergaderen, een workshop te volgen, een 1 op 1 gesprek te hebben, te flexwerken of te werken in je eigen kantoor. De klanten die gebruik maken van Zipperz zijn veelal mensen die andere mensen willen helpen. Elk op hun eigen vak- en kennisgebied.

Sinds 18 september 2017 zijn wij geopend op deze locatie. Wij zijn eigenaar van twee verdiepingen in het Greenstand gebouw.
De 5e etage beschikt over 12 kantoorunits en biedt toegang tot een uitgebreid en compleet ingericht dakterras met uitzicht op de Skyline van Rotterdam.
Op de Begane Grond aan de rechterkant bevindt zich de receptie, een 10-tal vergaderruimtes van diverse afmetingen en een lunchroom wat plek biedt voor 50 personen. Aan de linkerkant op de begane grond zijn ook 12 kantoorunits te huur.

Wilt u een 1 op 1 gesprek in een loungestoel of aan een tafel, een presentatie geven aan een groep tot 100 personen, een workshop / vergadering / brainstorm voor groepen tot 40 personen, een bedrijfsborrel, een uitgebreide lunch een BBQ, ZiPPERZ is de locatie voor ontzorging tijdens uw meeting of event.

Boek hier een van onze ruimtes of ga naar onze website voor meer informatie, www.zipperz.nl.


What should you do on arrival?

Geef deze informatie ook aan uw klanten door.

Bedankt voor uw reservering, wij zien uit naar uw komst!

U vindt ons in Feyenoord City, in het Greenstand gebouw, wat je aan de linkerhand op het 2e grote kruispunt vindt vanaf de A16 gezien. Tegenover het groene Politiebureau en Pathe de Kuip!
Zowel per auto als openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. Voor de deur kunt u GRATIS parkeren! Waar kan dit nog in Rotterdam...

Wanneer u bij het pand aangekomen bent kunt u op de intercom bellen bij 'Zipperz receptie' de deur wordt dan voor u open gedaan en u kunt na binnenkomst rechts gaan naar de Receptie, hier wordt u opgevangen door Petra Brand. Zij zal u hartelijk ontvangen en begeleiden naar de ruimte waar uw meeting plaats zal vinden. Koffie of thee wordt voor u verzorgt en in de ruimte vindt u een karaf met water en glazen. Mocht uw gast eerder als u arriveren wordt deze in de wachtruimte geplaatst.

Auto: neem afslag Feyenoord en volg de borden richting Centrum. Zipperz is gevestigd in het verzamelgebouw GreenStand wat je aan de linkerhand op het 2e grote kruispunt vindt.
Tram: neem lijn 23 en stap uit bij halte 'Feyenoord' moet je 6 minuutjes lopen [je ziet het gebouw al als je uitstapt].
Trein: stap uit op Station Rotterdam-Zuid is 15 minuten lopen.

Parking

Er is volop GRATIS parkeergelegenheid schuin voor het pand op een groot parkeerterrein en in de directe omgeving.

Reviews

Create first review for this space.

Create review