€ 150 /hour
€ 150 /hour
€ 950 /day

The minimum bookable time for this workplace is 4 hour(s)

View availability

Organising an event?

If you need more guidance, our experts can help too!

About the space

Bookable on request 10 - 150 people 200 m2 BG WiFi Coffee and Tea Lunch Projector

Description

De James is een ruim opgezette ruimte die voor bijna alle mogelijke doeleinden te gebruiken is. Denk hierbij aan workshops, events, meetingen, kick-offs en/of teambuildingsessies. De ruimte is in te delen na eigen wensen. Zo kunnen we de ruimte vullen met sta tafels, de beamer klaarzetten met stoelen of juist een carré opstelling creëren.

Wij bieden hierbij altijd een passend arrangement met koffie, thee, water, fruit en bijvoorbeeld een zoete snack bij aanvang.

Price information

Hour € 150.00
Morning (08:00 AM - 12:00 PM) € 600.00
Afternoon (12:00 PM - 04:00 PM) € 600.00
Evening (04:00 PM - 08:00 PM) € 600.00
Day € 950.00
Outside openinghours charge (per hour) € 175.00
 

Opening hours

Monday - Friday 08:00 AM - 11:30 PM
Saturday - Sunday 09:00 AM - 10:30 PM

Products

Beamer € 75.00
Borrel Arrangement 1 uur € 12.50
Borrel Arrangement 2 uur € 20.00
Borrel Arrangement 3 uur € 25.00
Borrelhappen € 7.50
Borrelhappen - Super-deluxe! € 15.00
Chef's Lunch € 17.50
Chef's Shared Diner - 3 gangen € 32.50
 
Deskbikes € 0.00
Koffie - Thee - (Bruis)Water en Fruit - Halve Dag € 8.50
Koffie/Thee/Bruiswater/Fruit - Hele dag € 13.50
Lunch arrangement € 20.00
Ontbijt € 8.50
Televisie € 35.00
Whiteboard € 0.00
Hide products Show all 15 products

Facilities

Coffee and tea at extra cost
Projector at extra cost
Drinks and snacks
Host
Projector screen at extra cost
Wheelchair accessible
Free Wifi
Accessible toilet
Flat screen TV at extra cost
Locker/ storage cabinet
Rest rooms
Lunch
Cafe
Free writing board
Printer
Sound system
Hide facilities Show all 16 facilities

Availability - Select a time to request this space

In the calendar below, click and drag the mouse from start time to end time

Request implies the venue has to accept the booking first.

16 - September 22nd, 2019

Something went wrong with the connection. Please try again.

Try again

You picked a date/time smaller than the minimum bookable time for this space.
Barnabas

Can I help you?

About the venue

House of Watt noemt zichzelf de huiskamer van Oost, een plek waar je onder andere kunt werken, vergaderen, ontmoeten en lekker eten en drinken. House of Watt is zeer makkelijk te bereiken aangezien het op een paar minuten lopen van het Amstel station is en er voor de deur altijd genoeg parkeerplekken vrij zijn.

Onze locatie is voorzien van alle gemakken voor 1 persoon tot groepen van 150. Heb je een ruimte nodig voor brainstormsessies, vergaderingen of besprekingen? Dan zijn onze ruimtes Oost en West erg handig. Deze ruimtes zijn beschikbaar voor 2-10 personen met een arrangement dat wordt aangepast op jullie persoonlijke wensen.

Ben je met meer personen? Dan hebben wij ook onze theaterzaal voor 35 personen of de James voor 50 tot 150 personen beschikbaar. Je kunt hier terecht voor events, meetings, teambuildingsessies, trainingen en kick-offs. Ook hier geldt; niet iedereen heeft dezelfde wensen en behoeften en daarom maken wij graag een passend arrangement voor je, of dit nu voor een paar uur is of de hele dag!

Daarnaast kan je bij ons komen flexwerken op één van de 40 flexplekken in onze ruime vide van 08:00 tot 22:00 uur met een fijne bak koffie en vers gebak. Of misschien ben je meer geïnteresseerd in het all-in tarief van €28,- waarbij je elke dag langs kan komen en wordt voorzien van koffie, thee, water, fruit en een lekkere lunch. De flexplekken zijn voorzien van grote werktafels en kleinere eenpersoonstafels waarbij het ook mogelijk is om staand of fietsend te werken. Er is altijd ruimte, stroom in overvloed en een goed WiFi signaal.

Wil je out-of-the-box gaan? Wij bieden voor de avonduren ook Eat and Meet aan; voor een gereduceerd tarief een hapje eten waarbij wij een vergaderkamer voor je beschikbaar hebben.

Heb je nog twijfels? Kom dan vooral gezellig langs! House of Watt is een plek waar iedereen welkom is – waar niet wordt gedacht in één bepaalde doelgroep, maar waar gekeken wordt naar jullie behoeftes en de mogelijkheden van de ruimtes.


What should you do on arrival?

House of Watt ligt op loopafstand van het Amstelstation. Neem uitgang Wibautstraat en steek de rotonde (voorzichtig) over. Loop in de richting van de gebouwen 100 WATT / GUIDION - rechts hiervan is een trap naar beneden. Vervolg je weg rechtdoor en na 200 meter vind je House of Watt aan je linkerhand.

Met de auto raden wij aan om afslag 12 van de ring a10 te nemen. Op de rotonde bij het Amstelstation neem de eerste afslag (Wibautstraat). Bij de stoplichten rechtsaf - en ná Hotel Casa weer rechtsaf. Aan het einde van deze straat weer links - en dan vind je ons ná 150 meter aan je rechterhand

Parking

Parkeren kan in de nabije omgeving op straat (betaald). Naast House of Watt zit Parkbee waar voordelig geparkeerd kan worden met Parkmobile. Je kan dit ook vooraf reserveren. Kijk op www.parkbee.nl voor de dichtstbijzijnde garages en hun beschikbaarheid.

Reviews

Create first review for this space.

Create review