35 € /Stunde

Mammoetboom

ColorBC Utrecht Papendorp · Papendorpseweg 99, 3528BJ, Utrecht ·
9 Bewertungen

Sofort buchbar 2 - 12 Personen 40 m2 0 W-LAN Empfang

Über die Räumlichkeit

Vergaderruimte max. 12 personen.
Vergaderruimte met Tv scherm en flipover, geschikt om te gebruiken als presentatie hulpmiddel.

Öffnungszeiten

Montag 09:00 - 17:00
Dienstag 09:00 - 17:00
Mittwoch 09:00 - 17:00
Donnerstag 09:00 - 17:00
Freitag 09:00 - 17:00
Samstag geschlossen
Sonntag geschlossen

Preisinformation

Stunde 35,00 €

Extras

Installatie internet 100,00 €
Installatie telefonie 40,00 €
Koffie of thee geserveerd (per kop) 1,50 €
Koffie of thee selfservice (per kop) 1,00 €
Koffie (per kan) 8,00 €
Kopieën kleur per pagina 0,25 €
Kopieën / scannen z/w per pagina 0,10 €
Lunch op aanvraag 0,00 €
Ombouwkosten 15,00 €
Thee (per kan) 8,00 €

Ausstattung

Gratis WiFi
Aufzug
Businesscenter
In Autobahnnähe
Rollstuhlgerecht
Toiletten
Rezeption
Behinderten Toilette
Flipchart
Kopierer
TV
Öffentliche Verkehrsmittel in der Nähe

Verfügbarkeit - Wählen Sie eine Zeit für Ihre Buchung aus

17. - 23. Dezember 2017

  • 09:00
  • 10:00
  • 11:00
  • 12:00
  • 13:00
  • 14:00
  • 15:00
  • 16:00
Sonntag 17. Dez
Montag 18. Dez
Dienstag 19. Dez
Mittwoch 20. Dez
Donnerstag 21. Dez
Freitag 22. Dez
Samstag 23. Dez
Peter

Wie kann ich Ihnen behilflich sein?

Über den Anbieter

Color Business Center is centraal gelegen in Utrecht Papendorp. Naast vaste kantoorruimte biedt dit center diverse vergader- en spreekruimtes per uur.
Bij Color Business Center krijg je de mogelijkheid om je kantoor in te richten naar eigen wens. De ruimtes hebben een modern design, veel licht en veel ruimte.

Hinweise für Gäste:

U kan zich melden bij de balie.

Parken

Zeer goed bereikbaar met de Auto.
Indien parkeerplaats vol is kan er geparkeerd worden bij P&R op Papendorp.

Kundenbewertungen

7,4 /10
Basierend auf 9 Kundenbewertungen
Kundenbewertungen können erst nach der Benutzung einer Räumlichkeit geschrieben werden.
Gastfreundschaft
9,0
Zugänglichkeit
8,8
Internet
8,5
Parkplatz
9,3
Räumlichkeit
9,0
Gesamtbewertung
7,4
Kaffee / Tee
8,7

Marieke Nijs
März 2017

Joost Gerritsen
August 2016

Rebecca Nap
Mai 2016

Rebecca Nap
März 2016

Op zich is de werkruimte goed ingedeeld. Alleen jammer dat Mammoet niet meer bij raamkant zit. Het is toch wel fijn als je de hele dag in zo'n ruimte zit dat je zonlicht hebt.
Erg fijn dat de koffie en thee wordt klaar gezet. Het zou nog fijner zijn als het iets eerder in de ruimte al klaar staat. De klanten komen van verre en hebben al een lange rit achter de rug. De training begint om 9.00 uur, dus wij verwachten de klanten wel zeker een kwartier van te voren aanwezig te zijn. Is het mogelijk om dit klaar te hebben voor die tijd?
Wij hebben ook een tweedaagse training, dus voor twee dagen de zaal. Het is dan ook handig en fijn naar de klant toe dat men hun trainingsmateriaal, aantekeningen etc in de ruimte kan laten. Nu was de zaal ook voor een andere klant gereserveerd die meteen naar binnen liepen terwijl de training net aan het afronden was, werd niet gewaardeerd en heb ik ook als terugkoppeling ontvangen zowel van de trainer als de klant. Daarbij was de ruimte vervolgens niet schoongemaakt. Dit kan gebeuren doordat de zaal tot vrij laat in gebruik is geweest, maar dan wel fijn dat wij als klant (of een andere klant die de zaal nodig heeft de volgende dag) om deze eerst even goed te controleren of er nog iets weg gehaald moet worden, zoals het legen van een prullebak, lege kopjes etc. Kortom, de ruimte een beetje te fatsoeneren.
Ik had de lunch ook ruim van te voren besteld, vanuitgaande dat dit zoals altijd geregeld wordt bij dezelfde leverancier waarbij jullie de lunch bestellen. Het is dat ik zelf nog de lunch ging controleren of ik de aantallen wel correct had, maar bij de check bleek dat de lunch nu bij een andere leverancier was besteld en deze een andere samenstelling had, nl maar 1 broodje per person ipv 2.. graag dit van te voren aangeven aub. Wel zeer positieve reacties mbt de lunch, weet niet wie jullie leverancier nu is, maar de broodjes waren heerlijk!


Merijn Bonenkamp
November 2015

Over het algemeen erg tevreden. 'De dames' zijn erg vriendelijk en behulpzaam, dat schept een prettige sfeer.
De 2 punten waarop ik ColorBC slecht laat scoren gaat hierom: internet is van meet af aan heel, heel erg traag en weinig stabiel. Dat hindert echt met de werkzaamheden, waardoor we vaak of via mobiele telefoon (tethering) moeten werken of vanuit thuis werken. Alleen op die manier hebben wij fatsoenlijk verbinding met servers van onze klanten en ontwikkelomgevingen. Dit leidt tot extra kosten. Het duurt te lang voordat dit verholpen is. De IT-leverancier moet daar duidelijker en strakker op worden gecontroleerd. De mindere kwalificatie van de werkruimte is het gevolg van het geluidslek tussen ons en aangrenzend kantoor. Wanneer deze bezet is (wordt nu nog wel eens als belhok gebruikt) dan geeft dat bij normaal volume overlast. Alles is zonder moeite bijna letterlijk te verstaan, bij normaal volume. Laat staan de periode dat hier dagelijks 5 a 6 man aan het werk en in overleg was.
Vaatwasser: dat werkt zo niet, het zijn continue dezelfde mensen (ook wij) die de machine in- en uitruimen.. het zijn ook continue dezelfde mensen die hun kopje klakkeloos neerzetten zonder het enige verdere aandacht te schenken. Ik denk dat hiervoor in de huur en/of koffieprijs gereserveerd moet worden en dit door 1 iemand centraal te laten verzorgen.


Margit Eijsenga
November 2015

Mensen kunnen pand moeilijk vinden (tov andere secoya gebouwen)

Wij zijn erg tevreden over de personen verbonden aan Color Business, denken mee, zijn (pro)actief en zeer gastvrij en vriendelijk! Fijn om bij jullie te huren.


Taco de Vries
Juli 2015

Erica Geering
April 2015

Erstellen Sie eine Bewertung