Goedkoopste en grootste aanbod

Bij Deskbookers ben je gegarandeerd van het goedkoopste en bovendien ook het grootste aanbod van werk- en vergaderruimtes in Nederland.

Eenvoudig ruimtes zoeken en vergelijken

Specificeer je behoeftes in de zoekmachine en zoek eenvoudig jouw ideale werk- of vergaderruimte.

Behulpzame klantenservice

Heb je hulp nodig of wil je graag advies voor de beste ruimtes? Neem dan gerust contact met ons op want we helpen je graag op weg.

Actuele Beschikbaarheid

In de online bookingtool vind je de actuele beschikbaarheid van de locaties. Je kunt online boeken per half uur en betaald naar gebruik!

Kosteloos wijzigen en annuleren

Komt er onverwachts toch iets tussen? Je kunt je boeking altijd kosteloos wijzigen en annuleren tot 24uur van te voren.

Geen membership of verplichtingen

Iedereen kan boeken bij Deskbookers zonder verplichtingen of onverwachtse kosten.

Sven

Bij Deskbookers bekijk en vergelijk je eenvoudig de beste en goedkoopste ruimtes in Nederland. Als je er even niet uitkomt staat de klantenservice voor je klaar. Zodra je de boeking hebt gemaakt kun je automatisch bericht uitsturen naar de betreffende deelnemers over de locatie en tijd. Bovendien kom je nooit voor onverwachtse kosten te staan. Mocht er toch iets tussen komen dan kun je kosteloos je boeking wijzigen of annuleren tot 24uur van te voren. Kortom: Top service!

Flexibele werkplekken door heel Nederland

Op zoek naar flexibele werkplekken? Dan is Deskbookers het ideale startpunt. Wij bieden je eenvoudig toegang tot een netwerk van ruim 175 flexcenters in Nederland waar je flexibele werkplekken kunt reserveren. Bekijk onze voordelen hieronder.


Flexibele werkplekken reserveren via Deskbookers

Via Deskbookers boek je flexibele werkplekken bij ruim 500 flexcenters in Nederland. Je reserveert werkplekken direct online via onze website, en betaalt alleen voor de tijd dat je daadwerkelijk van de flexwerkplek gebruik maakt. Bovendien is Deskbookers een ideale oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar een flexibele schil van werkplekken door heel Nederland.

Meer informatie nodig?

Wil je meer informatie over het reserveren van flexibele werkplekken via Deskbookers? Neem dan contact met ons op. Stuur dan een email naar info@deskbookers.com of bel met +49 211 5469 22000. Wij helpen je graag.