10 € /Stunde

Über die Räumlichkeit

Covid-19 proof icon Covid-19 sicher Sofort buchbar 1 - 2 Personen 5 m2 Begane Grond W-LAN Kaffee und Tee Mittagessen Kostenloses Parken Empfang Beamer

Beschreibung

Ruimte is ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM, er is een scherm aanwezig, reinigingsgel en wanneer klant een mondkapje wenst kan dit worden aangeschaft voor € 2,00. Deze ruimte is nu geschikt voor 2 personen.

Coachruimte met twee stoelen en tafel ingericht en een staande lamp voor een ontspannen uitstraling. Glazen wanden zodat je het open en ruime gevoel behoud.
Ook is de ruimte uiteraard geschikt voor een brainstorm met elkaar over ontwikkeling en is het een inspirerende ruimte om eens lekker in te vertoeffen.

Dit is een ruimte die telkens in ontwikkeling zal zijn.

Preisinformation

Stunde 10,00 €
Morgen (08:30 - 13:00) 40,00 €
Nachmittag (13:00 - 17:00) 40,00 €
Abend (17:00 - 22:00) 50,00 €
Zuschl. außer. Öffnungszeiten (pro Stunde) 20,00 €
 

Öffnungszeiten

Montag - Sonntag 08:00 - 22:00

Extras

1 uur Borrel p.p. 10,00 €
Beamer 25,00 €
Consumptie - fris en exclusieve koffie 2,00 €
 
Flipover 5,00 €
Lunch 10,00 €

Ausstattung

Beamer gegen Aufpreis
Kostenlose Parkplätze
Audio-Anlage
Café
Gastgeber(in)
In Autobahnnähe
Klimaanlage
Rollstuhlgerecht
Seminarzentrum
Gratis Kaffee und Tee
Mittagessen
Aufzug
Drucker
Getränke und Snacks
Kabel-Internet
Kopierer
Scanner
Toiletten
Gratis WiFi
Rezeption
Behinderten Toilette
Flipchart gegen Aufpreis
Gratis Whiteboard
Kaffee / Tee wird serviert
Meetinglocation
Schließfach / Ablageschrank
Öffentliche Verkehrsmittel in der Nähe
Ausstattungen ausblenden Alle 27 Ausstattungen anzeigen

Verfügbarkeit - Wählen Sie eine Zeit für Ihre Buchung aus

Klicken Sie unten im Kalender auf eine Startzeit und ziehen Sie mit der Maus bis zur Endzeit

28. September - 4. Oktober 2020

Ein Verbindungsfehler ist aufgetreten. Bitte versuchen Sie es erneut.

Erneut versuchen

Sie haben einen Zeitraum ausgewählt, welcher kleiner ist als die Mindestbuchungsdauer für diesen Raum.
Peter

Wie kann ich Ihnen behilflich sein?

Über den Anbieter

Volledig CoronaProof ingericht. In de ruimtes waar noodzakelijk is een scherm aanwezig, uiteraard kan hij ook altijd worden verplaatst op aanvraag. Bij binnenkomst van het gebouw is er een mogelijkheid tot desinfecteren van handen en in elke vergaderruimtes is een handgel beschikbaar. Na elke cliënt of klant wordt de ruimte gereinigd waardoor besmetting voorkomen kan worden. Uiteraard wordt ook om uw eigen verantwoordelijkheid gevraagd bij reservering binnen ZiPPERZ. We zien u graag, alvast tot ziens!

Wij zijn een Business Center waar je komt om te vergaderen, een workshop te volgen, een 1 op 1 gesprek te hebben, te flexwerken of te werken in je eigen kantoor. De klanten die gebruik maken van Zipperz zijn veelal mensen die andere mensen willen helpen. Elk op hun eigen vak- en kennisgebied.

Sinds 18 september 2017 zijn wij geopend op deze locatie. Wij zijn eigenaar van twee verdiepingen in het Greenstand gebouw.
De 5e etage beschikt over 12 kantoorunits en biedt toegang tot een uitgebreid en compleet ingericht dakterras met uitzicht op de Skyline van Rotterdam.
Op de Begane Grond aan de rechterkant bevindt zich de receptie, een 10-tal vergaderruimtes van diverse afmetingen en een lunchroom wat plek biedt voor 50 personen. Aan de linkerkant op de begane grond zijn ook 12 kantoorunits te huur.

Wilt u een 1 op 1 gesprek in een loungestoel of aan een tafel, een presentatie geven aan een groep tot 100 personen, een workshop / vergadering / brainstorm voor groepen tot 40 personen, een bedrijfsborrel, een uitgebreide lunch een BBQ, ZiPPERZ is de locatie voor ontzorging tijdens uw meeting of event.

Boek hier een van onze ruimtes of ga naar onze website voor meer informatie, www.zipperz.nl.


Hinweise für Gäste:

Geef deze informatie ook aan uw klanten door.

Bedankt voor uw reservering, wij zien uit naar uw komst!

LET OP! De ruimte is ingericht met een tussenscherm, handgel en wanneer gewenst zijn er ook mondkapjes te koop voor € 2,00 per stuk. Na elk gesprek zal de tafel, stoel en deur worden gereinigd.

U vindt ons in Feyenoord City, in het Greenstand gebouw, wat je aan de linkerhand op het 2e grote kruispunt vindt vanaf de A16 gezien. Tegenover het groene Politiebureau en Pathe de Kuip!
Zowel per auto als openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. Voor de deur kunt u GRATIS parkeren! Waar kan dit nog in Rotterdam...

Wanneer u bij het pand aangekomen bent kunt u op de intercom bellen bij 'Zipperz receptie' de deur wordt dan voor u open gedaan en u kunt na binnenkomst rechts gaan naar de Receptie, hier wordt u opgevangen door Petra Brand. Zij zal u hartelijk ontvangen en begeleiden naar de ruimte waar uw meeting plaats zal vinden. Koffie of thee wordt voor u verzorgt en in de ruimte vindt u een karaf met water en glazen. Mocht uw gast eerder als u arriveren wordt deze in de wachtruimte geplaatst.

Auto: neem afslag Feyenoord en volg de borden richting Centrum. Zipperz is gevestigd in het verzamelgebouw GreenStand wat je aan de linkerhand op het 2e grote kruispunt vindt.
Tram: neem lijn 23 en stap uit bij halte 'Feyenoord' moet je 6 minuutjes lopen [je ziet het gebouw al als je uitstapt].
Trein: stap uit op Station Rotterdam-Zuid is 15 minuten lopen.

Parken

Er is volop GRATIS parkeergelegenheid schuin voor het pand op een groot parkeerterrein en in de directe omgeving.

Kundenbewertungen

Erstellen Sie die erste Bewertung für diesen Raum.

Erstellen Sie eine Bewertung