10 € /Stunde
10 € /Stunde
60 € /Tag

Die Mindestbuchungsdauer für diesen Raum beträgt 4 Stunde(n)

Verfügbarkeit anzeigen
Visa Mastercard Rechnung
  • Persönlicher Service
  • Geld-Zurück-Garantie
  • Später bezahlen
8 basierend auf 300 Bewertungen

Über die Räumlichkeit

Sofort buchbar 1 - 4 Personen 20 m2 4e W-LAN Kaffee und Tee Mittagessen Kostenloses Parken Empfang

Beschreibung

Deze ruimte van 20m2 is multifunctioneel te gebruiken maar is wel zo ingericht dat er voldoende ruimte is. Aan de spreektafel staan standaard 4 stoelen. Wanneer er extra stoelen nodig zijn dan zijn deze beschikbaar. Er staat 2 grote fauteuils met twee tafeltjes in deze ruimte om in een ongedwongen setting een bespreking te hebben of een coachgesprek te voeren. Om comfortabel te werken staat er ook nog een in hoogte verstelbare bureaustoel in de ruimte.
In de ruimte staat een koffieautomaat en waterkoker zodat u voor koffie en thee niet de ruimte uit moet en op deze manier uw tijd efficiënt kunt gebruiken en direct met uw bezoek in gesprek kan.
Kortom deze ruimte is uitermate geschikt voor verschillende soorten gesprekken en werkzaamheden.

Preisinformation

Stunde 10,00 €
Morgen (08:00 - 12:00) 40,00 €
Nachmittag (12:00 - 16:00) 40,00 €
Abend (17:00 - 21:00) 40,00 €
Tag 60,00 €
 

Öffnungszeiten

Montag - Freitag 06:30 - 22:00
Samstag - Sonntag geschlossen

Ausstattung

Gratis Kaffee und Tee
Mittagessen
Aufzug
Ergonomischer Bürostuhl
Glasfaser-Internet
Klimaanlage
Toiletten
Gratis WiFi
Rezeption
Behinderten Toilette
Flipchart
Gratis Flipchart
Privatsphäre
Kostenlose Parkplätze
Abendessen
Café
Getränke und Snacks
Kaffee / Tee Selbstbedienung
Rollstuhlgerecht
Ausstattungen ausblenden Alle 19 Ausstattungen anzeigen

Verfügbarkeit - Wählen Sie eine Zeit für Ihre Buchung aus

Klicken Sie unten im Kalender auf eine Startzeit und ziehen Sie mit der Maus bis zur Endzeit

9. - 15. Dezember 2019

Ein Verbindungsfehler ist aufgetreten. Bitte versuchen Sie es erneut.

Erneut versuchen

Sie haben einen Zeitraum ausgewählt, welcher kleiner ist als die Mindestbuchungsdauer für diesen Raum.
Barnabas

Wie kann ich Ihnen behilflich sein?

Über den Anbieter

Het ADD Business Point Amersfoort ligt in het midden van Amersfoort. Door de ligging van het business point is de bereikbaarheid zowel per auto als per openbaar vervoer uitstekend. Vanuit de richting Utrecht is via afslag 8 (Amersfoort) het ADD Business Point binnen 4 minuten te bereiken. Vanuit het westen is het beter om afslag 13 (Amersfoort Noord) te nemen. Parkeren kan voor de deur. Er is hier ruim voldoende parkeergelegenheid. Via de what3words app: added.whispers.peachy

Vanaf Station Schothorst is het naar het ADD Business Point 5 minuten lopen. Bij Station Schothorst zijn ok de bushaltes. Hier stoppen de lijnen 2, 7, 103 en 203.


Hinweise für Gäste:

U dient ze te melden bij de receptie van het pand. Voor de eerste keer zal u worden begeleid naar de ruimte en zal uitleg worden gegeven over de werking. U kunt bij de receptie uw wensen kwijt over hoe u uw bezoek wilt ontvangen. Wilt u ongestoord door werken kan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw bezoek zelf op te halen bij de receptie op het moment dat u uw bezoek verwacht. U kunt de receptie ook laten bellen als er iemand voor u aanwezig is of zelfs direct door laten lopen als iemand al vaker is geweest.

Parken

Gratis op het terrein van het gebouw en voor uw elektrische auto of hybride auto hebben we zelfs een oplaadpunt beschikbaar.
Voor bezoekers met de fiets hebben we een overdekte fietsen stalling beschikbaar aan de achterkant van het gebouw.
Via de what3words app: added.whispers.peachy

Kundenbewertungen

5,5 /10
Basierend auf 2 Kundenbewertungen
Kundenbewertungen können erst nach der Benutzung einer Räumlichkeit geschrieben werden.
Gastfreundschaft
8,0
Zugänglichkeit
8,5
Internet
6,5
Parkplatz
9,0
Räumlichkeit
7,0
Gesamtbewertung
5,5
Kaffee / Tee
7,5

Janine Voogel
März 2018

Beste Florentijn, er gaat iets niet goed met het verhuren van deze ruimte. Er zijn dubbele boekingen doordat je de vergaderzaal ernaast ook aanbiedt en men toch in de coach/behandelkamer gaat zitten. Huurders krijgen strijd met elkaar, de receptie en ook de mensen die een vaste ruimte huren spreken jouw gasten aan op het gebruik van de vergaderkamer. Ik denk dat het niet handig is om die ook commercieel te laten boeken...immers de huurders van de andere ruimte hebben het gebruikrecht door hun huurovereenkomst... ?! Los van deze opmerking blijft het een fijne ruimte hoor! Groet! Janine


Herman Schaeffer
März 2017

De kast valt met koffiebenodigdheden valt van zijn poten, gevaarlijk en zeer amateuristisch.
Verder was mij niet duidelijk dat er klokslag 22:00 uur moest worden gestopt en je het pand moest verlaten op last van de beveiliging die aan je deur komt! Beter is het dan om tot 21:30 uur maximaal te laten boeken.

Inmiddels hebben we telefonisch contact gehad en hebben we iemand laten kijken naar de kast. De kast is niet van zijn poten gevallen. Er zaten geen poten los. Het enige wat er aan de hand zou kunnen zijn geweest is dat de kast met veel kracht is geopend waardoor deze is gaan wiebelen of er is met een flink gewicht op de open kastdeuren geduwd. Dat waren tijdens het testen hiervan de enige manieren waarop de kast in beweging kwam. Dit hebben we wel direct verholpen door de kast anders af te stellen zodat dit niet meer mogelijk is.
Door de late aankomst en het probleem met de kast is de inlogcode van het wifi netwerk over het hoofd gezien. Dit stond namelijk met een opvallend geel bord op deze zelfde kast.
Wat betreft de tijd. Tot 22.00 reserveren en betalen is tot 22.00 gebruiken. Het is misschien handiger om in dit geval zelf tot 21.30 te plannen. Normaal doen we hier niet moeilijk over maar als het sluitingstijd is komt de portier toch echt alles afsluiten. Daarnaast is 22.00 is al een uitzonderlijke lange openingstijd.
We zouden je graag nog een keer gebruik laten maken van de ruimte op onze kosten om het gebruik van de ruimte op de juiste manier te beleven.

Florentijn
Erstellen Sie eine Bewertung