Drieharingstraat - Utrecht Centraal Station (CS) - hartje Utrecht

Drieharingstraat 6-8, 3511BJ, Utrecht

Über den Anbieter

Deze lichte, open multifunctionele ruimte ligt in het centrum van Utrecht op slechts 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station. De locatie kan gebruikt worden als werkplek maar kan ook perfect voor trainingen, vergaderingen en andere bijeenkomsten worden ingezet. De ruimte bevindt zich in een kantoorpand in de Drieharingstraat op de tweede verdieping. Er is een lift aanwezig. Het ligt in het leukste restaurantstraatje van de stad tussen het Vredenburgplein (muziekgebouw TivoliVredenburg) en de Oudegracht, temidden van diverse smaakvolle horecagelegenheden en allerhande winkels. Als je de deur uitstapt en je 30 passen richting de Oudegracht zet, zie je de Domtoren voor je opdoemen. Het is een werkplek met een ziel!

Öffnungszeiten

Montag - Freitag 08:00 - 18:00
Samstag - Sonntag geschlossen

Ausstattung

DSL-Zugang
Aufzug
Toiletten
Café
Mittagessen
Rollstuhlgerecht
Abendessen
Parkplätze gegen Aufpreis

Kundenbewertungen

Erstellen Sie die erste Kundenbewertung für diesen Anbieter.

Erstellen Sie eine Bewertung

Gründe um bei Drieharingstraat - Utrecht Centraal Station (CS) - hartje Utrecht zu buchen:

  • Einladende Rezeption
  • 24-Stunden-Storno ohne Kosten
  • Garantiert günstigster Preis
Räumlichkeit buchen

Alle Räume von Drieharingstraat - Utrecht Centraal Station (CS) - hartje Utrecht

Zusätzliche Anbieterinformationen

Hinweise für Gäste:

Graag aanbellen bij Marketing Makers en/of Basedriver, Drieharingstraat 6-8. We zullen je dan de ruimte laten zien en vertellen hoe alles werkt. Zie http://www.marketingmakers.nl voor de route tot aan ons pand.

Parken

Je kunt het beste (betaald) parkeren in Parkeergarage Vredenburg (http://www.parkeren-utrecht.nl/parkeergarages/parkeergarage-vredenburg) of
Parkeergarage La Vie bij De Beijenkorf (https://www.q-park.nl/nl/parkeren-bij-q-park/per-stad/utrecht/la-vie). Deze garages liggen op een kleine 5 minuten loopafstand. Voor de juiste wandelroute kun je onze mobiele routeplanner gebruiken: http://www.netwinst.nl/route/. Deze is vanaf je telefoon te bekijken.

Kom je op de fiets? Stal deze (gratis) in fietsenstalling Utrecht Vredenburg (http://www.u-stal.nl/locaties-fietsenstallingen/bewaakte-fietsenstallingen/utrecht-vredenburg).