Serotonin

Bos en Lommerplein 175, 1055AD, Amsterdam

Über den Anbieter

Samen met TULA yogastudio's bieden wij een unieke evenementenlocatie aan in Amsterdam waar je kunt ontsnappen aan het drukke stadsleven. Wij staan volledig ter beschikking voor jouw unieke bijeenkomst.

Met 3 multifunctionele ruimtes kun je veel meer dan alleen vergaderen. Je zult geïnspireerd raken door de 4,5 meter hoogte, het vele licht en de groene planten. De lege ruimtes zijn naar eigen smaak in te richten en uit te rusten. Maak je evenement compleet met een yoga- of mindfulness sessie. Wil je gasten opfrissen, meer focus geven, een workout verzorgen of compleet laten ontspannen? Wij ontwerpen deze speciale sessies met aandacht en op maat, ongeacht de groepsgroten.

Wist je dat de naam Serotonin van het gelukshormoon serotonine komt? Wanneer je bij ons binnenkomt zorgen wij voor een fijne sfeer en blije gezichten.

Wij verzorgen ook ontbijt, lunches en snacks. Onze chefs kiezen voor natuurlijke, zoveel mogelijke lokale producten en maken alles vers.

Öffnungszeiten

Montag 09:00 - 17:00
Dienstag 09:00 - 17:00
Mittwoch 09:00 - 17:00
Donnerstag 09:00 - 17:00
Freitag 09:00 - 21:00
Samstag 09:00 - 21:00
Sonntag 09:00 - 21:00

Ausstattung

Getränke und Snacks
Mittagessen
Toiletten
Gastgeber(in)
Rezeption
Audio-Anlage

Kundenbewertungen

Erstellen Sie die erste Kundenbewertung für diesen Anbieter.

Erstellen Sie eine Bewertung

Gründe um bei Serotonin zu buchen:

  • Einladende Rezeption
  • 24-Stunden-Storno ohne Kosten
  • Garantiert günstigster Preis
Räumlichkeit buchen

Zusätzliche Anbieterinformationen

Hinweise für Gäste:

Auto: Vanaf de A10 Ring Amsterdam neemt u afslag Bos en Lommer, de S104.
OV:
Vanaf station Amsterdam Sloterdijk neemt u stadsbus 15 (uitstappen Bos en Lommerplein)
Vanaf station Amsterdam Centraal neemt u stadsbus 21 (uitstappen Bos en Lommerplein)
In beide gevallen steekt u de Bos en Lommerweg over, richting het Rochdale gebouw dat boven de ring (A10) staat. Links van het Rochdale gebouw gaat u de straat in en na 70 meter ziet u de ingang van Serotonin (TULA).

Parken

De parkeergarage Bos en Lommerplein is het meest geschikt. Deze is gelegen aan de overkant van de Bos en Lommerweg tov. Serotonin.
Max 3 minuten lopen.
U neemt uitgang Hoofdweg en steekt rechts de Bos en Lommerweg over, richting het Rochdale gebouw dat boven de ring (A10) staat. Links van het Rochdale gebouw gaat u de straat in en na 70 meter ziet u de ingang van Serotonin (TULA).