12 € /Stunde

Über die Räumlichkeit

Covid-19 proof icon Covid-19 sicher Sofort buchbar 1 - 2 Personen 20 m2 2e verdieping kamer 2.14 W-LAN Kaffee und Tee Kostenloses Parken Empfang

Beschreibung

Deze ruimte van 20m2 is zo ingericht dat er voldoende ruimte is. Aan de spreektafel staan standaard 4 slede stoelen en 2 fauteuils. Ook is er een opklapbare behandelbank beschikbaar.
In de ruimte staat een koffieautomaat en waterkoker zodat u voor koffie en thee niet de ruimte uit moet en op deze manier uw tijd efficiënt kunt gebruiken en direct met uw bezoek in gesprek kan.

Preisinformation

Stunde 12,00 €
Morgen (09:00 - 13:00) 40,00 €
Nachmittag (13:00 - 17:00) 40,00 €
Tag 60,00 €
 

Öffnungszeiten

Montag - Freitag 09:00 - 17:00
Samstag - Sonntag geschlossen

Ausstattung

Gratis Kaffee und Tee
Rezeption
Aufzug
Drucker
In Flughafennähe
Scanner
Gratis WiFi
Am Wasser
Businesscenter
Gastgeber(in)
Kaffee / Tee Selbstbedienung
Toiletten
Kostenlose Parkplätze
Auf dem Land
DSL-Zugang
In Autobahnnähe
Privatsphäre
Ausstattungen ausblenden Alle 17 Ausstattungen anzeigen

Verfügbarkeit - Wählen Sie eine Zeit für Ihre Buchung aus

Klicken Sie unten im Kalender auf eine Startzeit und ziehen Sie mit der Maus bis zur Endzeit

10. - 16. August 2020

Ein Verbindungsfehler ist aufgetreten. Bitte versuchen Sie es erneut.

Erneut versuchen

Sie haben einen Zeitraum ausgewählt, welcher kleiner ist als die Mindestbuchungsdauer für diesen Raum.
Peter

Wie kann ich Ihnen behilflich sein?

Probieren Sie andere Räumlichkeiten von ADD :: Flex4you Rotterdam

Über den Anbieter

Het ADD Business Point Rotterdam vindt u in het noord-westen van Rotterdam, vlak naast Rotterdam-airport. De optimale ligging zorgt voor een snelle verbinding met de autosnelwegen (A13, A20 en A16). Een bushalte met lijn 41, 42 en 43 is binnen 5 minuten lopen te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid, ook voor bezoekers.

Voor de echte flexwerker heeft het ADD Business Point Rotterdam de nodige voorzieningen. We beschikken over een ruim aanbod aan spreekruimtes en vergaderruimtes, flexplekken en een bedrijfsrestaurant waar u iedere dag een gevarieerd aanbod aantreft. Parkeren kunt u voor de deur en voor uw elektrische auto of hybryde auto hebben we zelfs een oplaadpunt beschikbaar.


Hinweise für Gäste:

***NIEUW in ROTTERDAM***

Een elektrisch verstelbare behandelbank van het merk Manumed!
Zorg voor een nog professionelere uitstraling en ervaar het gemak bij het uitvoeren van uw behandeling.
Te boeken bij ''WITTE KAMER''

U dient zich te melden bij de receptie van het pand. Voor de eerste keer zal u worden begeleid naar de ruimte en zal uitleg worden gegeven over de werking. U kunt bij de receptie uw wensen kwijt over hoe u uw bezoek wilt ontvangen. Wilt u ongestoord door werken kan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw bezoek zelf op te halen bij de receptie op het moment dat u uw bezoek verwacht. U kunt de receptie ook laten bellen als er iemand voor u aanwezig is of zelfs direct door laten lopen als iemand al vaker is geweest.

Parken

Voor en op het gebouw is voldoende gratis parkeergelegenheid en voor uw elektrische auto of hybride auto hebben we zelfs een oplaadpunt beschikbaar.
Via de what3words app treft u het gebouw aan op: chucks.classic.tile
Het parkeerdak rijd u op via walking.reacting.playing

Kundenbewertungen

5,2 /10
Basierend auf 5 Kundenbewertungen
Kundenbewertungen können erst nach der Benutzung einer Räumlichkeit geschrieben werden.
Gastfreundschaft
6,0
Zugänglichkeit
6,4
Internet
6,2
Parkplatz
5,6
Räumlichkeit
6,0
Gesamtbewertung
5,2
Kaffee / Tee
6,4

Hellen Tanis
August 2018

Ik heb vorige keer gevraag of de glazen panelen die grenzen aan de gang en aan een kamer ernaast kunnen worden afgeplakt. Dat is nog steeds niet gebeurd. Coaching met doorkijk naar andere kamer en gang is niet goed. Je kunt geen interventies doen. Ik boek deze ruimte niet meer. Wanneer er is afgeplakt kan ik het opnieuw bekijken. Echter is er veel loop over de gang naar de kamer ernaast, die dient als opslag. Onrustig dus. Deze ruimte is onvoldoende als coachingruimte.


Desbookers Kunde
März 2017

De chips en rommel die er 2 weken geleden op de vloer lag, lag er vorige week nog steeds. Ik vind de ruimte niet schoon, kaal en erg onpersoonlijk.


Secretariaat Icara
März 2017

Jammer dat het niet makkelijk te vinden is. Attent is dat er "als welkom" een telefoonnummer gecommuniceerd wordt dat gebruikt kan worden bij vragen. Ergerlijk is dan dat wanneer het gebruikt wordt men je niet kan helpen omdat er geen receptie is of dat deze niet bemand is ....

Het lijkt erop dat deze review geen betrekking heeft op onze vestiging in Rotterdam. We hebben hier namelijk wel een bemande receptie, een enorm parkeerterrein met voldoende plaats en over de bereikbaarheid krijgen we juist positieve reactie. Mogelijk dat onze locatie wordt verward met een ander gebouw in Rotterdam.

Florentijn

Desbookers Kunde
Februar 2017

's middags is er weinig parkeerplaats

In verband met werkzaamheden was het parkeerdak afgesloten. Hier hebben we u van op de hoogte gesteld. Omdat er op het parkeerdak veel geparkeerd was het in de omgeving van het pand uitzonderlijk druk waardoor parkeren op deze dag inderdaad problematisch was.

Florentijn

Desbookers Kunde
November 2016

Fijn dat er een laadpaal was voor elektrische auto's. Er was boven geen WIFI (?) Ik moest daarom in 2e instantie alsnog naar een kamer beneden. Deze was niet geheel geblindeerd (glazen balk naast de deur). Dame van receptie was gelukkig erg vriendelijk en zeer ter wille.

Al onze spreekruimtes beschikken over een eigen koffie & thee voorziening en hebben allemaal een eigen Wifi punt. Nu blijkt dat het access point voor wifi in de betreffende kamer is verdwenen. Blijkbaar had een eerdere gebruiker thuis ook wifi nodig. Inmiddels is er een nieuw apparaat geplaatst. De dame van de receptie heeft een andere ruimte aangeboden waar geen koffie machine staat. De koffie die u heeft gekregen is uiteraard voor onze rekening.

Florentijn
Erstellen Sie eine Bewertung